Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

snapchat: rebeccamarias

Likes

Comments


Denna stad gillar jag nog så förbaskat mycket. Speciellt såhär i vårsolen, då man vet att man snart kan sitta och chilla vid åstranden och njuta sommarkvällarna långa. Imorgon byter klockorna till sommartid, vilket betyder att vi tar ännu ett steg närmare sommarn. Tagga!! Har dock flera saker jag ser stooort framemot före det, bl.a. årsfest som firas om två veckor samt vappen som ju också närmar sig med stora steg. Ska bli kul att se hur vappfirande som studerande går till!!

Men just nu sitter jag hur som helst fast med allt tentläsande. Har två tenter kvar under detta läseår, vilket kanske låter som lite, men då man valt att läsa juridiska ämnen som jag så är det nog inte så lite kan jag våga påstå haha!

Likes

Comments


Senaste tre/fyra dagarna har spenderats på pojkvännens stuga som ligger sådär lagom mitt i ingenstans, haha. Måste nog medge att det var riktigt skönt att slippa iväg bara vi två, till ett så lungt och tyst ställe för ett par dagar mitt i all denna skolstress. Vi har ätit god mat, kollat filmer, badat bastu och tagit det lugnt bara. Klagar inte! Nu är jag då tillbaka hemma och känner bara back to reality typ. Tent nästa vecka så läsa läsa läsa står det på schemat mitt.

På söndag såg vi en helt sjukt fin solnedgång. Vi hade riktigt planerat att vi skulle gå ut då solen gick ner men först såg utsikten inte alls något vidare ut så vi gick in igen. Typ fem minuter senare kollar vi ut igen och ser att himlen blivit helt rosa. Såklart sprang vi ut som ett par galningar, haha. Har typ aldrig sett en solnedgång med så ljusröd himmel. Såååå fint!!


Likes

Comments


Typiskt att ungefär det enda jag fotat under de senaste tre veckorna är solnedgångar, hahah. Varje gång jag ser en ens lite fin solnedgång är jag tvungen att fota den. Men skönt är det då man märker att dagarna blir längre och längre dag för dag. Inte lika deprimerande mera, som då när det ungefär var kålmörkt klockan halv fyra.

Vad annars då? Vårterminen är i full gång och har redan periodens första tent nästa vecka. Riktigt skönt med rätt så korta kurser. Så har jag fått fixat CampusSport medlemskap till mig själv, så har även deltagit i en hel del roliga grupptimmar. Måste medge att kroppen är riktigt jävla död efter gårdagens muskelträning. Antar att jag förtjänar det, i och med att jag knappt gjort något alls under ett år, hahah. Dock stoppar det inte mig, nej. Skönt att slippa back on track. Såå taggad inför morgondagens Zumba!

Likes

Comments


Gott nytt år allesammans!! Årsskiftet spenderades i trevligt sällskap, och hade själv i alla fall en rolig kväll! Har nog på känn att 2017 kommer bli riktigt bra. Det gäller väl bara och rulla på och se vad som kommer emot. Önskar er alla lycka till det kommande året!

Likes

Comments


Vilka ser du som de största händelserna under året?

Alltså det har hänt så mycket roligt under detta år... Alla abiårsgrejer var nytt och roligt, och en stor grej var ju att jag tog studenten!! Under sommaren var nog Ruisrock och midsommarn det jag kommer minnas. En annan stor grej var ju sedan naturligtvis att jag fick en studieplats. Hela gulishösten har varit så händelserik och alla gulisevenemang och årsfesten bl.a. har varit någonting jag inte kommer att glömma.

Vilka länder besökte du?

Ända gången jag varit utomlands under året är då vi åkte till Estland för dagen med Ada, Camppu och Emppu för att shoppa lite grann. Måste verkligen börja resa mera...

Är det något du saknade 2016 som du vill ha 2017?

Nja, inte direkt! En sommar med enbart soliga varma dagar och en jul med mycket snö skulle nog ha varit nice, men det kan man ju inte direkt påverka.Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?

Att jag lärde känna min härliga pojkvän. Shiet vad tråkigt år jag skulle ha haft utan honom! Har annars också fått lära känna många fina människor, vilket jag är väldigt tacksam över.

Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2016?

Hmmm bl.a... Hehkuu-JVG, Sä saat mut-Kuningasidea, Sex-Cheat Codes, Roses-The Chainsmokers, Dessert-Darwin, En del av mitt hjärta-Tomas Ledin.

Mådde du bättre eller sämre under 2016 än vad du gjort tidigare år?

Mådde väl ganska bra måste jag säga! Klart jag hade lite sämre perioder, men i stort sett har jag nog haft ett ganska så lyckat år!Blev du kär?

Ja!

Vilket program har varit det bästa på tv?

Här måste jag väl nämna serien Skam, som jag kollade här för någon vecka sedan. Så bra! Annars har jag väl bara kollat en massa gamla program om och om igen.

Vad gjorde du på din födelsedag?

Hade ledigt från jobbet den dagen (somtur!), så jag började dagen med att sola lite grann på gården eftersom det var typ nästan +30 grader varmt. Lite senare drog jag till pojkvännen där vi fortsatte sola på bakgården, med glass, godis och bra musik. Sedan åt vi middag hemma, vilket efter jag drog till centrum för att träffa Ada och Jenny. Vi satt sedan och myste på en åbåt hela kvällen. Riktigt trevlig födelsedag!Vad fick dig att må bra?

Mina fina vänner, pojkvännen och familjen såklart!

Vilken var din bästa månad?

Oj svår fråga... Troligtvis juni, eftersom det då var slut på allt läsande inför skrivningar/urvalsprov, samt det var midsommar och allt. Man kunde bara slappna av. Även september var rätt najs, i och med att gulishösten började.Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?

Svår fråga faktiskt! Kommer väl få uppleva mera av studielivet hoppas jag, och hoppas jag får lära känna ännu mer nya människor. Och kommer troligtvis även under nästa år i något skede att flytta hemifrån, hoppas jag i alla fall. Kan inte vänta tills jag får möblera och dekorera lägenheten min!

Vad ser du mest framemot i 2017?

Jag ser framemot vad allt roligt studielivet hämtar med sig! Samt att jag då troligtvis kommer flytta i något skede. Sommaren är även en självklar sak, haha.


Likes

Comments


God jul såhär i efterskott! Fastän vädret varit uselt har jag haft en supermysig jul. Än en gång efter två år spenderades julen i Ikaalinen med familjebekanta, vilket blivit en tradition här med åren. Vi har ätit en massa gott, fått besök av julgubben, spelat bordspel dagarna långa, badat palju och haft det allmänt mysigt.

Nu är det två veckors jullov som gäller för mig, vilket nog känns riktigt skönt efter en rätt så fartfylld höst. Och om fem dagar firas nyår redan, och här sitter man än en gång och funderar hur snabbt året egentligen gått. Kommer göra ett skilt inlägg om året mitt bara jag får kollat igenom alla bilder som tagits! Nu skall jag dock bara ta det lugnt resten av kvällen och göra absolut ingenting. Inget att klaga över, nej!

Likes

Comments