VM GULD, VM GULd

VM GULD!! Oj oj oj jag går på moln (okej överdriv lite mer gumman) men hur grymma är dom inte, ni kanske inte ens har koll på Vm haha känns som jag är den ända i min ålder som är så här insatt, men jag älskart. Två guld och ett silver jag ror det blir mer på Lördag! Men nog om det.

Hej, hur mås det? Jag känner mig seg som satan, sista dagen på lovet i dag och jag har vaknat runt 8 varje dag... inte najs. Eller kanske det, jag är en av dom som alltid är extremt trött på kvällarna oavsett vad jag gör. I alla fall, i dag fyller min kära far år och mamma bad mig baka under dagen så i dag blir det stor bak. Tårta och kanske någon liten kaka. Socker nivån kommer komma upp i max. He he. Jobbade i går och jobb i morgon så inget partay här inte. Men så är det...

Fattar ni att jag tar studenten om 98 dagar!?! Oj oj oj vad jag är redo, känns som en evighet samtidigt som jag minns när vi började trean hur långt tid jag tyckte att det var. Och nu är det snart dax. Håller på att kolla på klänning för fulla muggar, är inte det tjejen som gillar det pluttinuttiga med spets och volanger. Vill ha något mer stilrent men ändå fint. Ska man ha klackar eller platta skor?? En sportig människa som jag som lever i gympaskor ska nog inte försöka mig på klackskor, inte med mina knän och fötter i alla fall. Men det är ju fint.


Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
SÅ GRYMMA JU!!! (hade inte koll på VM, haha, så tack för updaten 😉 ) KRAM <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229