Vecka efter Vecka.

Tjata tjena. Sitter atm med Ögoninflamation efter en allergi chock i går. Av någon anledning sätts alltid mina allergiska reaktioner på ögonen. Svullnar upp på två sekunder av doften av nötter... Käkar jag dom så går de åt helvete med luften också. Men någon som käkade jordnötter i går på bussen och två min efterr var ögat helt uppsvullet, nu har jag fått infektion i allergin (ingen som fattar men men) Har sprungit runt hela staden i dag med ett uppsvullet, rött och svart öga för att leta efter en salva som tydligen är tagen ifrån sortimentet. Men pappa hittade den och dagen är räddad.

I alla fall. Mycket som sker i svängarna nu jag hinner inte ens med själv. Helgen spenderades i Göteborg tillsammans med vänner, mycket mysigt. Men det var jobbigt att ta sig till skolan på måndagsmorgonen och sedan till jobbet på kvällen. Men jag klarade de (Oj grattis)

Fixade håret i Tisdags också! En kompis som läser på frisör programmet behövde modell till sitt gymnasiearbete och jag behövde fixa min kallufs till hår så jag kände att hon fick köra på. blev mycket ljusare och mycket fräschare så jag är riktigt nöjd!

wow wow wow

Har också bara hunnit med ett ynka pass på gymmet under de senaste veckorna. Och lite crullskidåkning då da, men de har varit mycket andra trevligheter och så får man ju ha de!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229