Varför halloween?

Hejsan svejsan mina fina. Jag fryser i det kalla höst vädret, förstår helt ärligt inte hur man hade mage att ens nämna att det var för varmt i sommars, skulle kunna göra vad som helst för att baka bandet till sommaren 2018. Är den personenen också som inte har vätt nog att fatta att en mössa och ett par vantar, kanske en halsduk inte är det dummaste heller, så får skylla mig själv. Känningar i halsen också så de e verkligen höst nu.

Annars då? Onsdag i dag hade saker planerade, ett jobb relaterat möte i city och en suchi lunch själv faktiskt haha, skulle snabbt äta för mötet var under lunch tid. Men jag har verkligen ingen som helst problem men att äta lunch själv, tycker helt ärligt det kan vara skönt speciellt när du bara måste få i dig mat och inte vill ha trevligt, för mig som äter så extremt långsamt också så kan de vara lite najs och inte känna stress. Men föredra självklart luncher på stan med underbara människor runtomkring mig men ibland älskar jag att vara själv. Gick också runt lite i affärer efter som CSN rullade in i dag, men hittade absolut ingenting. hur tråkigt?

Det är ju tydligen halloween i dag också, jag ska vara ärlig det är en högtid jag inte förstår mig på. Varför klä ut sig, tigga godis, festa. Nee blir bara rädd, det kan dyka upp ett monster var som helst när man går på gatorna. Aldrig firat det och kommer nog aldrig att göra det heller, nej tack. Fattar inte ens vad barnen ser som e roligt, blev magsjuk en gång efter "bus eller godis" efter det så gick jag aldrig igen.

Suger också att jag börjar känna mig sjuk så här in för de sista lediga dagarna. Så typsikt också när jag kommer igång med träningen och känner mig motiverad, antingen blir jag skadad efter ett par veckor eller så blir jag sjuk, och som vi alla vet försvinner motivationen ganska fort när det sker.


Har börjat ta mig tiden att tänka också, njuta av livet osv, något som alltid inspirerar och även berör mig av någon konstig anledning är skog, vatten och hav. Kan sitta i timmar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229