Torsdag

Hejsan på er! Favoritdagen på veckan är här (jag eller nu är den ju snart slut) Torsdag. Vaknar sent på morgonen, äter en trevlig frulle, kan sjunga hur högt och hur mycket jag vill och bara vila, hoppas ingen lärare läser detta som egentligen säger att vi ska studera på torsdagar, men det sker inte så ofta eller jo jo det är de ända jag gör... nja.

I alla fall i dag har jag gjort just det jag precis sa, tagit det extremt lugnt och sen bar jag mig av till gymmet och körde ett extremt bra överkropps pass, dom dock resulterade i en lätt svimmfärdig känsla. En blandning av att jag varit sjuk, tog i ganska hårt och tyvärr så hade jag ätit extremt dåligt denna vecka plus mens... så så var det med de. Men extremt nöjd med passet. Började med maskiner och avslutade med lite superset på hantlar.

Lite flex på de så har vi ett gott humör med oss in i Fredagen.Btw, har ni läst om denna fruktansvärda händelse. Blir å berörd när saker handlar om så små oskyldiga barn. Ber över hela mitt hjärta att denna fina fina pojke hittas utan skador och kommer hem till sin familj där han kan vara trygg.. Kom igen nu!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229