Tiden som har gått

Hej på er!

Jag är här igen, gjorde en liten avstickare till Spanien under lovet sedan har det helt enkelt bara varit mycket. Men tänkte att nu kör jag på igen.


Åkte ju ner till Gran Canaria under lovet, hur underbart som helst. Så mysigt ställe hamnade vi på också, de var ett "vanligt" familje hotel nere vid Playa De Cura som låg mot havet och inne i bergen. Inte allt mycket folk heller som det brukar vara på sånna ställen, man fick mycket plats vid både maten och vid polen.

Jag var i alla fall där i en vecka tillsammans men mamma, pappa och lillebror min. det var så enkelt, avkopplande och härligt men alldeles för kort kände jag vi var "bara" där en vecka men jag kände i all denna stress och snö hemma så hade jag viljat stanna ett par dagar till i alla fall. Men verkligheten finns ju också (haha)


Det var lite galet, Vi åkte från Sverige mitt i dom där is dygnen som kom. Då var det även kaos i hela Europa, och även här tyckte dom... när vi fick höra att dom tyckte att dom hade storm där nere skrattade vi lite lätt. Det var lite blåsigt med det var ca 30 grader varige dag och strålande sol... men men alla har sina egna åsikter hahha.

​​

puss på er! ​

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229