Svårare än vad jag räknade med.

Hej på dig. vad jag är kass på att hålla denna blogg vid liv. Jag hade tyckt att det var så kul att kunna underhålla och uppdatera hela tiden då jag tycker att det är kul, men vad ska jag skriva om? Hur ska jag skriva? Tycker att det är roligt och tror att jag ska börja försöka på riktigt (De tror jag på när jag ser det) Hade det inte varit lite roligt att få igång bloggen, Olika tips och trix, olika tankar och känslor? Jo med det kan ju vara trevligt.

I alla fall Jo vad händer då? Jag har börjat övningsköra på riktigt nu, med lärare och allt. Och snälla, jag trodde att det modet jag nyfikenheten som jag har skulle ta mig ganska långt, att jag skulle våga och inte baka. Jo, det går bra, men för första gången så kan jag ärligt säga att jag är rädd. Det är läskigt, jag är en person som gillar att gå utanför min egna box och prova saker som är lite spanande. Om man får säga så, så skulle jag vilja påstå att jag är ganska modig av mig, brukar säga att jag inte riktigt tycker om att sitta still, jag gillar när det händer saker. Men att köra bil, det är läskigt, för det första så är det så extremt mycket i huvudet, en person bredvid som säger hur jag ska göra samtidigt som jag inte riktigt kopplar själv vad jag gör. De är en sak om mig, när jag gör sådana saker så vill jag vara säker på vad jag håller på dem (jo jag vet att man inte är det i början) men känslan just nu när jag bara gör som hon säger, de skapar lite kortslutning i mitt huvud. Det blir väll bättre men gillar inte denna känsla av att de inte känns bra när man går därifrån. Läraren verkar dock helt Ok nöjd men ni fattar, jag vill känna mig nöjd när jag lämnar. Samma sak efter ett arbetspass eller liknande.

Aja ska väll också kunna ta körkort en vacker dag, hoppas jag i alla fall. Men trodde verkligen inte att det skulle va så jobbigt som de e, hade självklart räknat med att det skulle vara svårt som attans, och att det kommer ta tid, teorin kommer ta år och dar osv, men att just körande skulle vara så konstigt hade jag inte riktigt räknat med. Aja det löser nog sig!


​Ha det gött så ses vi! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229