Stockholm, Stockholm, Stockholm....

Hejsan.. Lagom trött och irriterad tjej här. Underbart snö fall över Stockholm och 16- i morse när bussen skulle gå till skolan. Tror ni den gick? Det kom smygandes där på den snöiga vägen si sådär 20 min sent, den stakars chaffören fick slita hårt, tror han körde fast upp till tre fyra gånger innan det kom i högtalarna "nu kör inte jag en meter till" Då hade de alltså stängt av slussen och vägen dit var fylld med bussar och bilar på tvären. Det var bara att ta sig av bussen snällt och försiktigt för att sedan komma på en plan att ta mig till skolan. Det ända fördmedlet som var igång var tvärbanan. så satte mig på den och tänkte jamen vad bra det rullar. Tror ni det gjorde det? Nej, tror vi han tio meter innan vi blev stående ytligare 30 min för att sedan stanna vid varje station i 10 min för att vagnen framför hade vagnfel och signalfel. Gos. En sträcka som i vanliga fall tar 50 min tog 2 timmar och 15 min, och då tänker ni, varför åkte du inte hem? jo grabben, för att vägen hem stod tvär fast den också.... Väl framme vis skolan hade jag missat lektion 1, och sedan kom jag på att jag hade håltimme i 2 timmar, så stressen att ta mig till skolan var inte riktgt värt.

Men dagens start gjorde också att denna dag blev extremt tråkig, och det ända jag ville hela dagen var att ta mig ut i skidspåret och få andas lite. Men när gumman skulle ta sig hemåt igen så hade inte problemet löst sig, Bussen från skolan tog dubbelt så långt tid som den ska men 1000 köer, och sen kom inte bussen jag skulle byta till i tid, så där stod jag och väntade. Nej det blev inga skidor för mig i dag.. vilket jag gråter över nu för jag känner att jag verkligen hade behövt de eller springa på. Men blev en villo dag i dag och få hoppas på bättre situationer i morgon. Måste skaffa mig en pannlampa, annars kan jag inte åka när det är mörkt..

Annars då? jo jag mår bra, hoppas att du också gör det. Ska sätta mig och försöka plugga lite, men känner redan nu att fokuset inte ligger på rätt ställe.


​Detta har jag typ drömt om hela dagen. 


Aja puss hej! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229