Slut på skola för 2018

​Änklingen om jag får uttala mig. Tog tag i skolan nu efter en ganska tuff höst och lyckades få in alla uppgifter innan i dag så nu är jag faktiskt ledig och slipper en massa rester under lovet. Känner verkligen att jag behöver vila och ladda om lite under denna jul. Ska inte åka tunnelbana tills skolan börjar haha ( om jag inte jobbar det vill säga). Känner just nu att jag faktiskt är ganska taggad på våren, den som jag är nu är taggad på sista köret i skolan, men samtidigt som jag behöver dessa två veckor av vila. 

Nej men det var altås avslutning i dag, inget speciellt, inget skoj, lite kramar och lite pepparkakor sen var det tack och hej för 2018. Efter det hade jag och min fina vän Frida bestämt för att inhandla de sista jul klapparna och även luncha. Det var vi inte ensamma om att tänka, lön sista vardagen innan jul. Bra där. Det blev i alla fall mycket bra saker inhandlade. 

Och i morgon får jag träna igen!!! Var hos naprapaten igår och vi la upp ett lättare schema för vad jag ska göra nu denna vecka, sedan kontakta honom för om hur det känns, sedan i Januari boka in ett återbesök igen.  Ska se hur det går i morgon men hoppas på det bästa! 

Puss 

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guu vad härligt med lov! NJUT!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229