Skidor, Stress och en o annan tår.

Hej! hur mår ni?

Jag mår hur bra som helst för jag har presis varit ute i 1,5 timme på rullskidor. Hur underbart? Och i detta väder också det var inte ens kallt. Roligt dock när jag ser på Instagram alla Skidåkare som bor högre upp i landet, dom står fortfarande på skidor med mycket snö. Här försvann snön för länge sedan haha. Men måste säga att rullskidor är ta mig fan lika roligt. Sorgligt dock att jag inte tillhör dom personerna som passar i hjälm. Men men säkerheten är ju viktigt.

Onsdag i dag, och är det bara jag eller har denna vecka gått extremt långsamt? Har väntat på Fredag sedan i måndags och nu är det bara Onsdag... Suck. Men klockan är 21,16 vilket betyder Torsdag i morgon och Fredag efter. Dock nästa vecka landar nationella provet på bänken framför mig, vilket tillför en jävla stress. Ska va ärlig, jag HATAR med stora bokstäver, prov fy fan. Men de ska gå.

Satte mig också och kikade på dokumentären om Josefine Nillson som alla pratar om. Eftersom att hon var känd före jag ens vad född så viste jag inte vem det var men kände ändå att jag ville kolla. Och blev riktigt berörd, speciellt när man ser en sådan glad och sprallig kvinna i början med sen i slutet får se hur förstörd hon var, när hon sedan öppnade hennes mun och började sjunga föll det en tår från till och med min kind. Hemskt.

Rösten på denna låten är sjuk, helst sinnes. Hon hade lixm något extremt speciellt som jag önskar man hade fått höra lite lägre.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229