Skärgården

Hej på er. Vaknade helt ärligt runt 05 i morse av ett brutalt åskväder, på grund av värmen sover man ju med öppna fönster och det duntrade, blixtrade och regnade kraftigt. Blev skraj.

I dag i alla fall så är det söndag, det har varit extremt fuktigt i luften men ändå typ 30 grader. Startade dagen men en tur till gymmet, det blev biceps och axlar. Efter hade jag sån tur att pappa var i krokarna så kom hem smidigt. Efter lunch åkte jag, pappa och lillebror för att slå lite golf. Det är helt ärligt kul.

Senare på eftermiddagen åkte hela familjen bussen ut till nacka strand för att senare ta båten ut i waxholm för middag där ute. Så himla mysigt, vi var mycket ute på waxholm när vi var yngre då delar av släkten bodde där och jag minns att vi var där ofta så det finns minnen därifrån. Dessa minnen kom också lite tillbaka denna gång när jag faktiskt kände igen mig i omgivningen.

Som jag skrivit tidigare så tror jag att jag mår mycket bättre och verkligen blir den Rebecca som jag verkligen är när jag är utanför city, oavsätt om det är i andra städer eller bara som detta, ute i skärgården och det är lungt och tyst.

Här var jag många gånger när jag var liten, mys.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229