Sista gången blev den bästa.

Hej! Torsdag i dag och det är någon högtidsdag som jag inte minns namnet på, men grattis till de eller vad man säger. Denna dag blev mer fullproppad än vad jag räknade med. Åkt runt och fixat allt som behövdes för flaket, Lakan, Målafärg, Sprayfärg, Öl, pynt osv. Blev som vanligt lite för mycket av allt men men. Som dom säger "du tar bara studenten en gång". Har förstått att de första studenterna sprang ut i går, de gjorde mig så berörd men också taggad på att det bara är en vecka kvar. Jag minns när jag lade till datumet i appen på telefonen och de va 400 dagar kvar, nu är det endast en vecka! En hel vecka tills lungorna kan börja andas igen (haha den dagen kommer både lungor och alla andra organ må skit haha) Är så Jäkla redo.

I alla fall, Igår var det i alla fall också dax för slutkonserten för oss. Jag har inte alls varit taggad för detta. Har bara könet det som ett stressmoment, inte varit nöjd med min sång, inte tyckt att det är roligt eller någonting. Grejen är att vad det gäller saker som jag vet att jag kan har jag extremt höga krav på mig själv. Allt ska stämma och det har de enligt mig inte gjort vilket har lett till att det inte har varit kul. Men i Tisdags när vi började repa med det bandet som vi hade hyrt så kände jag att det gick riktigt bra, jag blev hur nöjd som helst och fick mycket beröm från bandet. Så det gjorde mig taggad. Vi hade hur kul som helst i går och när det väl var dax att ställa sig på scenen måste jag säga att jag kände att det var roligt, det var kul att sjunga och känna att jag inte gjorde mig själv besviken för en gång skull, det var inte perfekt men jag gjorde det på ett sätt som jag kände för och jag är jätte nöjd. De var de bästa och mest utmanande framträdandet jag gjort under hela gymnasiet tiden. Har aldrig sjungit med band bakom mig, och har aldrig vågat sjunga med de lite högre och avancerade tonerna. Min lärare frågade efteråt hur et kändes, och jag sa "Det känns faktiskt bra" (Det har jag aldrig sagt förut efter någonting jag gjort) och då sa han "jag ser det på dig, en annan människa, riktigt bra!" Sånna ord känns ganska starkt i mig. hehe låter kanske som ingenting men har verkligen aldrig varit nöjd efter att jag sjungit oavsett hur bra andra har sagt att det är.


Bjussar på ett av numrera. Det som kändes bäst.

​En jäkla massa öl blev det i dag också, Har aldrig haft så många som kommenterat och skrattat när jag skulle betala men men de ända dom sa va "Grattis äntligen studenten" Hon i kassan hade lite jobbigt dock, lika dålig på matte som jag. 


​puss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229