Seg och trött

Hej på er. Från en skoltrött och extremt o positiv Rebecca. Ska jag vara ärlig så vet jag inte varför, vi har inte ens kommit igång med skolan ännu på riktigt och jag har bara en jobbig och dålig känsla. Extremt o taggad, måste ta tag i det. Kan inte fortsätta ha den känslan när lektionerna drar i gång på riktigt.

Kommer inte igång med träningen heller. Kommer till gymmet om jag bestämmer mig för det men jag gör inte ett bra pass. Går dit och drar lite i maskinerna, vilket leder till att det bara känns ännu mer o pepp att ta sig dit.

Lite positiva kanske, haha. Utifrån skolan denna vecka var jag på Jill Jonsson på Gröna Lund, Som ni säkert vet har jag en extrem kärlek för country musiken och när det gäller henne, så har jag alltid gillat henne. Jag och min kära vän kom dit ganska sent i alla fall men hamnade ändå längst fram, blev så glad hon kollade på mig när hon sjöng hahha.. Sen i söndags var jag i stan och hamnade på Rix Fm festivalen i Kungsträdgården. Kom i slutet då dom bra artisterna var så det var skojigt.

Hoppas ni har det bra iaf.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229