Resedrömmar

Nashville!

Helt ärligt, nummer ett just nu. Jag har verkligen en dröm att få åka till Nashville Tennessee. Jag vill se mig omkring, både inne i downtown Nashville men det som lockar mest är att komma ut till de riktiga "landet" jag vill se hästar, farmar, cowboy´s, extremt talang fulla människor men gitarrer och ett brinnande intresse för musik.

Jag vill ju också skriva eget, så att åka till Nashville ut på landet men min gitarr och skriva. En stad med så mycket talang och människor som brinner för en och samma sak, känsla för både musiken och texten. Ni vet när man drömmer om en sak så brutalt att det gör ont i kroppen, så känns de när jag snackar om Nashville, Country musiken och min egen musik. Har som mål för mig själv att ta mitt pic och pack och åka till Nashville efter studenten.

En annan del av världen som jag skulle vilja uppleva är Latin America, Cuba Mexico osv. En helt annan kultur och man jämför med ovanstående. Men jag vill så gärna upptäcka alla delar av världen, detta är en av dom också. Äventyr, sol och mycket härliga människor. Kristallklart vatten och extremt vackra gator att uppleva.

Vet inte varför men har fått för mig att länder som Cuba är ett land jag skulle trivas i, känns som att det är avslappnat och en kultur som skulle vara rolig att få se och uppleva, gå på marknader, träffa människor där och leva.

USA. Även fast att jag aldrig har besökt detta land så drömmer jag fortfarande om att få åka dit. Något jag verkligen skulle vilja göra är att åka med en bil från ena sidan till den andra med trevliga vänner och uppleva landets alla olika delar.


Som ni märker har jag en stor dröm som också inkluderar mina drömmar inom karriär och framtids planerBilder från: Pintrest.com

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229