Plugg, smärta, hitta lugnet i vardagen.

Hej på dig, Hur mås de?

Jag mår fortfarande ganska dåligt faktiskt, ryggen/nacken. Besökte naprapaten igen i går och han tyckte inte det såg så himla bra ut. Nytt besök nästa vecka igen. Ingen träning heller, förra veckan sa han " fortsätt träna men sänk vikterna" tränar i vanliga fall med ganska höga vikter. Saker är den att jag har mått skit så har inte tränat en ända gång, och i går sa han, " träna inte nu tills vi ses nästa gång" Så aa vi får se.

Så vad gör man när man inte tränar? jo man inser att det bara är en vecka kvar i skolan och fröken Lundqvist har lite (kanske några stycket) uppgifter som har hamnat på efter slänt. Satte mig ner i dag och insåg att det är ganska mycket att göra. Så på det sättet kanske det är bra att jag inte kan smita iväg till gymmet. Även fast det har varit mycket, både allmänt och i skolan denna höst så är jag en person som inte tar åt mig den stressen. (både positivt och negativt om man kollar på min skolgång) Absolut jag blir stressad, men har en förmåga att hitta stunder i vardagen och bara sätta mig ner, någonting som lugnar mig mycket är vatten, hav utsikter. Jag kan sätta mig på en sten vid havet i timmar helt ärligt. Bara så lugnt.


Spanien förra vintern, satt där varige dag.

Min fina vän har tagit körkort för ett par veckor sedan vilket ledde till frågan " vill du ha mina teori böcker?" Så jag köpte dom av henne och och nu startar min resa på riktigt mor körkort.. har kört med pappa ett tag och nu är det väll dax på riktigt.. MEN, Hur ska jag komma på en studieteknik för detta? Jag har svårt med de i skolan och har bra kontakt med lärare som kan hjälpa med struktur osv, men hur ska jag klara detta själv, har absolut ingen egen studieteknik i skolan och ingen aning om hur jag sak fixa detta? Det kommer självklart gå det ska jag ge mig fan på men måste klura ut hur.

​Dessa är dock Lättläst så det ska nog gå. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229