Nu kör vi

Påsken är över och nu kör vi sista fram till sommarlovet. Och vet ni, jag känner ingen stress och press (kommer väll snart) för en gång skull ligger till och med i fas med det mesta i skolan. Känns lovande, bara att hålla i. Det ska faktiskt bli skönt att år två är över. Lite rädd för att bli 18 och sista året på gymnasiet men det ska bli extremt skönt att lämna tvåan bakom mig. De har varit ett litet "jobbigt" år kan man säga.

I alla fall, gick fram till halv fem i dag, och var inte hemma för ens 18 tiden mötte upp mamma så åkte bilden med henne hem sista biten. Skönt. Hade planerat att träna i dag men min kropp är slut. Jag orkar verkligen inte, har ätit extremt dåligt i dag och min kropp fungerar inte för fem öre om jag inte äter ordentligt (kan berätta mer om de en annan gång) Det är väldigt viktigt att lystna på kroppen också. I morgon blir det yoga på kvällen och sen på onsdag ett styrkepass tror jag.

Har kommit på en annan sak, jag kan ärligt säga att jag är en stor godis råtta. Älskar godis, men nu efter påsken ska jag erkänna att till och med jag känner att det blivit för mycket: Så jag bestämde för att skära ner på sockret och försöka få bort de socker sug jag lätt får just nu. Tror det har berott på att jag äter dåligt under skoldagarna vilket gör att socker suget kommer på eftermiddagen. Men tänkte föröka öka maten med bättre och mer, och skära ner på sockret.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229