Nacksmärtan kom och hälsade på.

Halloj! Hur mås de? Jag mår sådär. Bra i kropp och själ men min underbara nacke och käke mår skit igen. Har haft problem med framförallt käken ganska länge men nu på senare tiden har de gått ner i ryggen, nacken och huvudet. samma sak för ett tag sedan och har haft problem under sommaren men nu kommer de starkare tillbaka... Tandläkaren sa att jag skulle återkomma till henne efter jag varit hos naprapat och läkare, jag har inte återkommit så de lär man väll göra haha.

I alla fall, Annars då. Har en massa arbets intervjuer inbokade nu in för vintern också. För kanske som ni vet så vill jag mycket gärna iväg från Stockholm igen. Har ingen lust att stanna här i vinter och de ser ut som om att de kanske blir som jag vill, men ingenting är bestämt eller klart än. Hoppas på det bästa. Har i all hest om att jag vill ha jobb till i vinter också glömt att de kan vara bra att ha i alla fall något extra jobb i Stockholm, så fick ju i panik försöka hitta de också. Men det ser också ut som att de löser sig. Vill inte signa upp mig på något heltidsjobb heller då jag vet med stor procent att jag förmodligen inte blir hemma i vinter. Så har lite extra grejor på G.


Försöker komma igång med träningen igen också trots rygg och nacke, och jag måste säga att det går förvånansvärt bra. Känner mig ganska stark och motiverad så för mitt psyke så var det ganska bra att det kändes bra. Ska bara hitta ett jobb också, då jäklar kommer man känna sig produktiv på dagarna. Puss på er

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229