Lördag

Hej på dig.

Lördag i dag som började (som vanligt) redan vid 9,30 med jobb i tre timmar. Måste erkänna att det var segt, det var tunga steg ut från hemdörren och fram till jobbet. Men som sakt det är enbart tre timmar per gång så man står ut, och de e ganska skoj när man är där helt ärligt.

Efter jobbet tog jag mig hem för lunch och lite lördag så att säga, skidor på tv och så (guld) hahha känner mig verkligen som Agda 82 när jag hela tiden pratar om skidor och skidor på tv... men men. Sen mot kvällskvisten åkte hela familjen in till city för att äta middag på Jureskogs och hur gott. För dom som inte vet de så äter inte jag kött, men det fanns vegetariska alternativ och jag tog den som Kallades Greek någonting. De var med fetaost och mynta. låter sjukt men den var mycket mycket god. Efter så fikade vilket var mycket mysigt.

Annars då? Jo skola och jobb tar över veckorna tillsammans med plugg och försök till att planera in för månader som kommer, sommaren, studenten. Aldrig varit en människa som använt mig av almanacka med tro det eller ej, den som jag köpte som "nyårslöfte" är full skriven varenda vecka. Känner dock att saker och ting är ganska stressiga atm, men det går, jag har bestämt mig för att skolan ska gå, jobb och annat ska också gå. Så det får vara så ett tag har jag känt, det är snart över ju. Endast 82 dagar kvar till studenten och jag måste fixa klänning snart! finns det tips så tas det gärna emot.Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229