Livet handlar om kontraster

Tjena från en trött Rebecca, jag ska inte ljuga.

Gårdagen bjöd på både nationella provet i svenska. Som mot min egen förvåning gick riktigt bra!? Jag har aldrig i mitt liv tidigare gått ut från ett prov och varit "Nöjd" Så nu e det enbart mutliga kvar! Sedan bjöd onsdagskvällen på studentskiva! Det var våran egen skola som hade så många man kände, faktiskt roligt. Vi är en extremt liten skara av åk treor på vår skola så det blev mer en utekväll, alla var där plus en massor av andra trevliga människor. Skojigt, men taggar till jobb och skola i dag....

Kom på att ag tar studenten om 7 veckor? Sjukt, och nu de veckor som kommer blir dunder tror jag. Mösspåtagning, valborg, resa till GbG med vänner. Studenten sen drar jag till Öland hela sommaren!! Riktigt underbart. Ligger inte efter i skolan heller, så känner ingen stress som jag har förstått att många andra gör, trevligt. Så glad för jag bestämde mig för att verkligen försöka komma i kapp och ligga i fas i skolan och det gjorde jag, har förbättrat allt och pluggar när jag ska och får inte uppgifter i tid. (bara Rebecca att komma på det i åk 3)

fav ställe atm: Bröd och salt. Har alltid trott att de inte va så bra, men sen tog jag och en vän en fika där och de va så mysigt och oj vilka goda bullar! Den som var nära mig va mycket lite och utsikt över vattnet vilket också resulterade i inte så mycket folk, så jag satte mig där och pluggade in för NP trevligt faktiskt.

​Livet hadlar om kontraster och fan, jag älskar det. Pus och hej

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229