KVARTSFINAL!

Nej men va?! Hur bra är dom inte! Spelar som en vägg och ingen kommer igenom, helt fantastiskt och nu ska vi slå England.

Hörni vi måst snacka om hur fruktansvärt snabbt dagarna går? Vaknar runt 11, tar det lugnt ett tag och sen börjar dagen på eftermiddagen. I dag var det ingenting planerat så jag och lillebror tog oss till ett köpcenter som ligger nära, där även mitt gym ligger. Vi kollade runt i affärer, var ute efter en Sverige tröja men neee de fanns inga aktuella kvar. Men hittade iaf en (till) hodie. Jag älskar sånna tröjor. Lever i dom. Och sen lite underkläder som var på rea.
Sen lämnade jag bror min som åkte hem och jag själv tog mig till gymmet. Blev ett pass med fokus på ryggen i dag, kändes helt ok. Inte så bra som jag vill med de funkade.

Sista dagarna innan jag ska jobba i tre veckor nu också, känns sådär. Vet att andra sommarlov just har man börjat känna att det är lov vid denna tidpunkt, men jag har gjort så mycket dessa fyra veckor som varit så det känns konstigt att det bara ska avbrytas nu. Alla andra blir ju också lediga dessa veckor som kommer och då ska jag jobba.... men men de blir säkert bra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229