Kroppen sviker hjärnan

Hej på dig.

Torsdag i dag vilket betyder att fröken Lundqvist är ledig. Vaknade trots det relativt tidigt, vilket jag gör av någon anledning på torsdagar. Kan lixom inte sova till 12 som alla andra ungdomar i min ålder. I alla fall, de e ju kanelbullens dag i dag, så jag bestämde mig för att baka lite bullar. Tror jag tryckt 3 eller 4 stycken, men det får man ju.

Bestämde mig sedan att ta en löptur. Har inte kunnat styrketränat på några veckor då jag skadade handen för ett tag sedan, men har tänk att jag ska börja löpträna mer. Jag har verkligen aldrig varit en människa som gillat att springa, T.ex. när jag var liten och spelade fotboll så hade jag en ångestklump till löpträningarna då alla var så snabba och tyckte det va "skoj"? jag har alltid gillat att slita och köra på tunga grenar ist. Men nu har jag börjat försöka. Skulle va kul att kanske om ett år eller så ställa upp i något lopp. MEN i dag gick det år skogen, jag har en tävlings hjärna av des like, och blir skit sur på mig själv när det inte går som jag vill i saker jag bestämt mig för ska gå bra. Har jag bestämt mig för att springa fem kilometer ska jag det, men i dag var en sådan dag när det inte gick, hjärnan försökte kämpa mer men kroppen sa helt ifrån av olika anledningar.

Men ibland är det så, ibland går saker skit och det får det göra och man måste få känna när det går dåligt, kom ihåg det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229