Inte rätt person

Halloj. Redan Torsdag, mitten av augusti och har typ varit hemma i en vecka kanske. Har insett under denna vecka att jag inte är rätt person för att "inte gör någonting" Är en person med alldeles för mycket energi. Men vad ska man göra??? Jag tränar, umgås med vänner osv, men vill jobba och känna att jag gör något vettigt. Borde dock kunna känna att jag kan ta mig tiden att vara lite ledig då jag jobbat 9-12 timmars pass hela sommaren 6 dag i vecka. men känner att bara vara hemma e inte min grej. heheh.

I alla fall Hur är läget? Jag mår helt ok, som sakt extremt uttråkad men vet ni? De lutar åt att de blir summerburst nästa vecka (iiii) hoppas. En kompis kommer till stockholm nu till helgen för plugg här och de hänger lite på henne om de blir av eller ej. Men blir typ mer och mer taggad. Ska ni dit??


​Kan ju inte erkänna att träning har varit största prio denna sommar så senaste passet innan jag kom hem var typ innan studenten. Så har försökt kommit igång med träningen, både ett löp pass och ett pass på rullisarna rikare och jag känner att jag e på g . 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229