Höstlov

Tjolahopp!

Änklingen, nu är det lov. Eller aa fick ju lov i fredags så halva lovet har lixom gått. Är alltid lite kluven vad det gäller dessa "smålov" som höst, sport och påsk. Vet inte om man ska boka upp skojiga saker när man ändå är ledig och har tid. Men samtidigt är jag den personen som vill koppla bort alla människor, sociala medier och city framförallt. Jag bor en bit utanför city men går som jag nämt tidigare i skolan mitt i smeten, jag har på senare tid blivit en person som bara vill bort från stan hela tiden.

Har i alla fall blandad lite, inte bokat så mycket saker men har gjort saker som jag känt för, som får mig att mår bra både i kropp och huvud. I dag mötte jag upp en mycket fin vän på en middag i city, hyfsat tidigt men ändå mycket mysigt.


​Har​ också tagit mig tid att tänka och reflektera över hur fort tiden och livet går. Efter sommaren kändes det som att det ändå var ett helt år kvar tills studenten och ett nytt kapitel i  ​livet börjar. Men nu är vi redan (om några dagar) inne i månad 11 alltså November, sen kommer December och sen börjar det sista halvåret. Jag kan erkänna att jag i nuläget längtar ihjäl mig efter studenten och att änklingen släppas fri från skolan (är ganska slut skolan atm) samtidigt som det också börjar falla in att det strax är klart. Har beställt min studentmössa och första steget är taget, vi stog där på möss provningen i skolan och kände "shit". Tror vi varit så instängda och det har hänt så mycket under dessa tre år som gör att tanken gå att det aldrig kommer att ta slut, men om ca 7 månader går vi ut från dessa lokaler. Jag är inte den personen som blir emotionell ofta, men när det gäller detta med studenten och vägen dit blir till och med jag blöt i ögonen. Längtar så mycket till att komma vidare i livet dock, hitta nya vägar att gå och förhoppningsvis lämna denna staden för ett tag och se mig om i landet och kanske till och med världen. 


​Puss 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229