Hjärnan tar över

Hejsan! Världens snabbaste Fredag? Vaknade och nu är klockan redan 16? Snart nyår och nya möjligheter, ska vara ärlig, jag är så glad. Redo för en nystart. Hade kontakt med min naprapat i dag, och berättade hur veckan gått med träningen, och fick svaret "Kör på samma sätt ett lugnt sätt" Grejen är att jag förstår, att min nacke inte mår bra, och jag har nog sakt att den mår bättre än vad den gör, har fortfarande ganska ont och speciellt efter ett pass och under dagen. Men blir så irriterad på själva grejen, vill kunna kötta sönder och satsa hårt just nu på träningen för att jag känner att jag har/hade det men så säger kroppen nej och man får sitta och kolla på.

Denna vecka har jag varit på gymmet, kört efter det som jag och naprapaten kom överens om, klarat det men känt smärta efter osv osv men huvudet vill springa fyra mil, lyfta 100kg och slå sönder någonting helt ärligt. Sån människa jag är och har börjat inse det nu och kanske måste ändras, eller i alla fall att jag måste börja acceptera att kroppen måste chilla.

Har börjat fundera på ny träningsform (som jag tidigare sakt) och har tankar att ialla fall ta testa thai boxning igen, har testat förr men aldrig gått vidare med det på grund av olika anledningar, men känner just nu att jag behöver något nytt, något där "aggressioner" kan komma utt på ett accepterat och kontrollerat sätt. Samt att när jag har testat det tycker jag att det varit extremt kul! Så en fråga, om någon har erfarenhet osv här i Stockholm hör av er, var ska man börja och hur ska jag gå till väga.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229