Extremt sliten, senaste dagarna

Heej på er.

så extremt seg, har varit intensiva veckor redan, och jag har inte ens börjat jobba. Började måndagen med en sovmorgon, för att sedan på eftermiddagen/kvällen möta upp två vänner för en snabb middag på Mcdonnals och senare vidare mot friends arena och Beyonce!. När vi kom dit var det dock extremt med folk, en stor kö som ledde till ingången där folk som hade stå platser skulle in, där var ju vi dåra. Köpte mig denna hodie som jag har på bilderna, kanske lite dyr men kul att ha ngt från konserten. Trots att jag är så musikintresserad har jag aldrig varit på en så stor konsert förr med så extremt stor världsartist. Det var mäktigt och typ det bästa jag sätt än så länge. Konserten slutade på 2 timmar och 30 minuter då också hennes man Jay Z var med och dom körde många låtar.


Kom inte hem för ens klockan var kanske runt 02 den natten, dagen efter ställde jag klockan på 07 för att jag skulle på min första "riktiga" arbetsintervju, det var spännande men lite trött och ett extremt dåligt lokal sinne tog det långt tid att ta sig dit och tillbaka. Passade på att kolla runt lite i stan när jag ändå var där inne. Sedan på kvällen gick jag med mamma för att köra ett axelpass på gymmet, det var skönt men insåg att jag blivit svag. har inte haft så bra motivation inom träningen på den senaste tiden. Jag är en sån person så om jag inte tycker att en sak är rolig då gör jag det inte (både negativt och positivt) men jag har ett träningsintresse men när motivationen inte finns tränar jag inte om jag inte tycker att det är kul, vilket nu börjar märkas både i mitt huvud och på mina muskler. Ska försöka komma igång igen.

I onsdags var det änklingen dags för mig att fylla 18!! har redan skrivit vad som hände den dagen, den var helt fantastisk och underbar på alla sätt. Fick både fira med min underbara familj och mina underbara vänner, det var varmt och Sverige tog sif till åttondels final. Dock var jag ute till 05 och festade så tror det tog stopp för mig för jag e så trött och känner mig sleten.

Dessa veckor som det varit lov har jag hittat på en massa roliga saker med folk som jag tycker om att umgås med, både med familjen men också med mina vänner. Brukar inte vara den typen som är igång varje dag men har i princip varit det. Det känns faktisk väldigt bra, vet att andra lov har jag bara varit hemma det första veckorna och inte gjort någonting, men bestämde mig redan innan att jag ska försöka ha så kul som möjligt efter som att detta tyvärr är det sista lovet, nästa år går jag sista året i skolan och sen väntar framtiden. Ska vara ärlig, det finns en ångest klump angående det någonstans inom mig, kan föröka skriva mer om det någon annan gång.


Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs
Viktor Högnäs,
Hoppas det gick bra med arbetsintervjun! 😊 www.nouw.com/viktorhognas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229