Ett påsklov helt i min smak.

Hejsan svejsan. Här har det minsann ekat tomt de senaste dagarna...Men jag har bara haft det dunder.

Har verkligen bara tagit det lugnt och tränat. Det som jag kände att jag behövde, har hittat till utomhus träningen vilket jag njuter så extremt av. Både men rullskidor, löpning och promenader. Efter som vädret också har levererar på en ny nivå för detta år så tog jag en av dagarna mitt pick och pack och cyklade upp i skogen. Hade med mig stavarna och började springa. Med den miljön osm jag uppskattar så extremt mycket blev det lättare att springa också, resulterade i 8 km och tre stora skavsår men det var de värt. Avslutade vid slutet av skogen och klipporna vid vattnet, la mig på klipporna en stund. Trivs verkligen på det sättet.

Sen då? Har ju jobbat som vanligt de dagar som jag alltid jobbar men det var mycket lugnt, inte så mycket att göra. Lite mer träning och en ganska lugn påsk med mycket godis.

Men i dag tog jag och en vän bussen in till city för att äta lunch och kolla i butiker. Vi upptäckte också att blommorna har börjat blomma i Kungsträdgården också. Trots mina 19 år i Stockholm så har jag alltid av någon anledning lyckas komma till kungsan när blommorna är bruna. Men i dag var dom faktiskt väldigt fina. Men vi gick runt och undrade vart alla människor hade tagit vägen (påskhelg) men insåg sen att det är i kungsan folk hade hittat hem. Det var äckligt mycket med människor. Men fin var det. Vi vandrade vidare längst vägen vid slottet, sen vidare genom söder.


Måste säga det, jag längtar bort från denna stad. Får panik på mängden människor och staden i allmänhet. Eftersom att jag befinner mig i city hela veckorna och mitt i rusningen som uppstår så förknippar jag Stockholm city med ordet stress. Och det sitter kvar. Men måste ändå säga att det är en av de finare städerna på denna jord. Speciellt på vården.

Holy Green på Kungsgatan. hett tips. Hade aldrig ätit där förr men det var riktigt gott. lär återvända.

Men puss på er, nu ska jag njuta av morgondagen för att sedan samla energi och kraft för de sista 5Veckorna!?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229