Ett år äldre och en stjärna

Helllllo!!!
Hörni, lilla jag har fyllt 18?!? Faktiskt blandade känslor, hade en underbar födelsedag i går med både min familj och vänner. Började med att jag blev väckt med sång och paket. Sen träffade jag upp en fantastisk vän för lunch på stan, vi satte oss på Eataly på Biblioteksgatan. Hade hört mycket om att deras mat är god och då jag föredrar italiens mat ville jag prova. Men helt ärligt de va inte så speciellt, får kanske ge den en chans till med de jag tog i går var inte det bästa.
Sen åkte jag hem för att kolla på Sverige matchen som slutade 3-0 till Sverige! Hur bra?! Sen åkte familjen för att äta middag inne i stan, även här blev de italienskt men denna gång Paolo Robertos resturang i Åhléns huset. Den är fantastisk rekommenderar, tid en pizza denna gång. Efter det mötte jag upp ytligare en fantastisk vän, och vi dansade hela natten lång!!

Brukar inte fira min födelsedag på något speciellt sätt, de brukar bara vara familjen, middag osv osv. Men denna gång var de lite annorlunda vilket också var kul.

Annars då? Var på Beyonce och Jay z konsert i måndags, jag dog när jag såg henne hon är speciell. Sen rullar lovet på, måste säga att detta sommarlov har varit fantastiskt än så länge, har verkligen gjort mycket saker med människor jag tycker om.
Börjar jobba om en vecka så ska försöka ta det lugnt nu och sen jobba!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229