En ledig helg

Hej hjärtegullisar. Söndag kväll och jag ska sova om några minuter. Har varit den lugnaste helgen på länge. Insåg i samma sekund som jag skrev "lugnaste" att jag jobbade stresspass i både Fredags och Lördags, men det var dagspas så kändes konstigt nog ändå lugnt! Spenderat de lediga timmarna. på soffan, hahah jag är en trött person just nu i livet av en oklar anledning. Tror jag listat ut anledningen, har ställt om dygnet med jobb fram till 02 på natten för sedan körlektion eller jobb dagen efter. Är en person som håller tempot, humöret och huvudet uppe tills att jag får en paus på någon dag och då sover jag, sen lika pigg och sprallig igen, nu har jag vilat ut och inte ställt klockan under helgen så morgondagens körlektion klockan 07,00 ska nog gå dunder ( nja ) Men men sen väntar en dag på staden med en fin vän, för jag är faktiskt ledig i morgon igen. behöver inhandla lite saker för Fjällen närmar sig med stormsteg och jag har inte ens en skidjacka just nu.

Annars då? Jo hörni, den värsta tiden på året har inträffat, Jag är en person som brutalt avskyr Oktober och November. Det är kallt mörkt och ingen snö. Jag älskar ju skidor och vintern så efter November blir det bra. Men denna period, snälla. Man vet inte vad man kan ha på sig, det är kallt, konstigt väder, fuktigt och mörkt. Ingen träning då mina lungor fullständigt ger upp också. För de som inte vet så har jag en lökig astma i bottet (som typ hela Sveriges befolkning). Men saker är mina lungor fungerar inte, gick i ett hastigt tempo till bussen i en uppförsbacke en av de dagarna som termometern visade minusgrader. Jag lät som en trumpet från lungorna och får sinnesjukt ont där luftrören går. Var på de årliga läkarbesöket är om veckan och fick faktiskt höra att det inte såg skit bra ut. så ska tillbaka denna vecka, de jobbiga är att jag ska upp till iskalla fjällen.. jaja, är ju ändå en person med hyfsad kondition då jag springer mycket.


Rebecca har shoppat annat än träningskläder! Svängde förbi in på lite butiker här i veckan innan jobbet och kom hem med trevligheter. Har just nu inte på mig annat än jobbkläder eller träningskläder så kände att garderoben behövde en uppgradering. Trevligt Trevligt.

​Skjorta från Zara ​(som jag även köpte i grönt och rutigt, kan visa en annan dag) ​Rutiga byxor från Lindex 

Ha de gött! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229