En fantastisk saga har också ett slut.

Mm, så är det. England var för starka. Vi får lämna med ett fantastiskt Vm i bagaget. Hade varit kul att lilla Sverige skulle ta sig längre men det hade nog inte hållit hela vägen, eller de gjorde ju inte det. Jag och familjen hade i alla fall biljetter till Tele 2 arena där dom visade matchen på storbild, plus lite aktiviteter och andra saker. Det var mycket roligt, en bra upplevelse att se på platsen. Tror jag hörde att alla biljetter var slutsålda så det var mycket folk på plats. Matchen var kanske inte den roligaste rent fotbollsmässigt, och den slutade extremt tråkigt. Men mysigt var det.

Annars i dag då? Helt ärligt så kändes det som om att denna dag gick åt till fotbollen. Vi var inte hemma förens vid halv åtta, efter ett par timmar på arenan.

Hämtade ut ett paket från Proteinbolaget i dag, hade beställt ett av deras mest omskriva Bcaa då mitt var slut hemma. Har inte hunnit smaka ännu men det blir det av i morgon. luktar extremt gott. Slängde med en grön shaker i beställningen också, dom kan du aldrig ha för många av.


Puss på er.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229