Back to school

Nej tack. Måndag i dag lovet över och nu återstår ca 7 veckor till nästa lov. Gråter. Dock så e de något konstigt på skolan så många lektioner är inställda. Skönt till en början men sen när det börjar blir lite för många blir man kanske lite orolig. Man vill ju inte falla på för lite lektions tid.

I alla fall, Hade en lektion i dag på 30 minuter.. Värt att åka över halva stan för det. Hade kunnat jobba hemma om det varit en annan lektion men det var sång så de var bara att sätta sig på bussen och börja resan mot skolan. Efter skolan i alla fall tog jag mig till gymmet för första gången på en vecka. Pausade på grund av ont i halsen. Träningen gick bra men det var någon skol klass som sprang runt och jagade varandra.. Skönt i alla fall att komma igång.

Annars då? I helgen träffade jag en fin vän, vi käkade middag på east och sen drack vi drinkar på pinchos av alla ställen men mycket mysigt. Sen färgade jag håret i går, innan var jg brun blond typ men har alltid velat ha brunare och mörkare färg på håret så det fick det bli och jag är extremt nöjd!


​Puss och kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229