Äntligen på längden

Hejsan svejsan!

Jag mår så bra, vilket väder, vilken kyla vilket jag älskar av någon anledning. Bara varit ute i naturen och i dag åkte jag LÄNGDSKIDOR! Det var det roligaste, jag kommer definitivt att fortsätta. Kommer hyra några gånger till och se hur vädret håller sig, sen eventuellt investera i egna. ( ganska dyrt om man ska hyra hela tiden) Men jag älskade det med stort Ä. Testade och det gick väldigt bra också måste jag säga, testade mest olika stilar i dag men tänker att jag ska åka tid själv och få mig ett riktigt bra träningspass.

Körde på spåren i skogen men gick också ut på isen. Det är något som är obehagligt måste jag säga, men dom hade åkte med traktorn som lagt spår för skridskorna, så det kändes säkert, ska isen palla traktorn ska den väll palla mig!

Så kul i alla fall, hett tipps om du är som jag och älskar naturen, snön och blandat med träning. Fantastiskt, och jag kan säga att jag är extremt orädd av mig, det är bara att tuta och köra och helst ska det gå fort. Den tanke inställningen gör också så att jag lär mig fort och vågar prova, så måste säga att det var lättare än vad jag trott, och extremt roligt!

​Kram 

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren
Julia Blomgren,
Såå härligt att åka skidor!!<3nouw.com/juliablomgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229