Everyday living

Välkomnar den här veckan med att vara oförskämt aktiv och taggad. Dels för att glömma hur jävla trött jag egentligen är, men även för att jag blir så pepp utav det fina vädret!

Sen jag vaknade vid åtta har jag hunnit tagit en morgonpromenad med Iza och hämtat ut paket. Nu är tanken att jag ska öppna varenda fönster, släppa in våren, höja musiken och städa som aldrig förr!

Någon mer som blir sugen på att städa när det är fint väder? Allt känns så mycket fräschare!

Likes

Comments

Everyday living

Hej folket!
Nu är jag hemma igen efter fem dagar ute i torpet. Så nu sitter jag ute på vår balkong och fortsätter njutningen utav det fina vädret. Vår balkong är ju iofs inglasad så jag slipper bränna mej mer men med fönsterna öppna får jag både frisk luft och livet utanför hörs gott och väl!

Likes

Comments

Everyday living

Igår eftermiddag hade vi äran att få Alexandra och Joel hit på besök. Vår torpargranne kom över också och vi tände grillen och hade de allmänt trevligt!

Nu sitter jag återigen i solen, dock med försiktighet då jag brände mej lite igår. Dricker mitt kaffe och inväntar Joel glömde sin telefon här igår..

Vi hörs senare! 😘

Likes

Comments

Everyday living

Hallu bloggish!
Iza har placerat sej i öppningen till sin hundkoja och intill ligger jag, i en solstol med mitt kaffe. En bit bort, i skuggan, ligger Bianca och sover.
Måste säga att man haft många sämre lördagar än den här!

Likes

Comments

Denna dagen har ju bestått av minst lika bra väder som igår, så idag har vi bökat runt i rabatterna och solat till mestadels.

Nu på eftermiddagen kom Anni, Jens och Finn för lite grilltime. Och nu när besöket åkt så sitter vi fortfarande ute i kvällssolen och ska spela lite sällskapsspel. Hoppas ni har en fin fredag!

Likes

Comments

Everyday living

Med klarblå himmel och strålande sol har vi precis satt den sista potatisen. I förmiddags åkte vi in till stan och köpte jord, pallkragar och diverse frön som vi har fixat med hela dagen. Nu har vi placerat oss i varsin solstol och ska bara ligga här och päsa tills rastlösheten kickar in igen.

Hoppas ni också har en fin dag!

Likes

Comments

Everyday living

Godmorgon!
Blev helt lost in time igår så blev snålt uppdaterat. Sånt som händer..

Nu är vi iallafall i torpet och under ledigheten har vi hämtat hit Bianca. Så himla mysigt, båda hundarna har sovit hos mej inatt och nu sitter vi - jag, Iza och bianca ute i solen medan resten av huset fortfarande sover..

Likes

Comments

Everyday living

Sitter på balkongen och laddar inför dagen. Iza spejar på förbipasserande och jag dricker mitt morgonkaffe.

Nu när det vankas ledighet för de flesta så ska vi spendera den ute i torpet. Men innan jag åker utåt så ska jag städa här hemma så det känns bra att komma hem på söndag utan några måsten!

Likes

Comments

Dag 29 - Vad har du lärt dej denna månaden? 

Den här frågan har jag fått suga på ett tag utan att faktiskt komma på något bra svar. För jag kommer helt ärligt inte på något såhär på rak arm. Men det är ju som det gamla talesättet lyder - "Man lär sej något nytt varje dag", så det klart att jag lärt mej något den här månaden. Frågan är bara vad?

Likes

Comments