Efter man kommit hem från en resa tar det verkligen inte lång tid att falla tillbaka till den tråkiga vardagen. Och det är väl bra på något sätt att man sätter igång med sitt liv. Men ja kan känna att detta mörker faktiskt gör oss människor mindre spontana. Är trött på ständigt regn och mörka dagar. Vad hände med fina höst dagar, finns inte sådant längre eller?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

10 saker som ni inte vet om just mig!

1. Jag blir ALLTID sugen på att färga om håret så fort jag blir nöjd med dåvarande. Biter mig hårt i läppen nu för att inte byta hårfärg, men fan vad svårt det är!!

2, Jag har sjukt svårt att hålla i pengar. Lönen håller inte allt för länge haha!

3, Jag är besatt av att kolla på serier när jag är ensam. Tycker det är sjukt mysigt. Tror jag sagt de innan, men jag tror jag har sett greys anatomy 100 gånger om hehe!

4, Jag är otroligt bitter i perioder. Får små dippar i livet ibland och är bara allmänt bitter. De enda jag då är trevliga emot är kunderna!

5, Jag har 3 systrar och en bror. En ingift syster som jag känt i hela mitt liv, så räknar med henne. Sen har pappa en till dotter med storasysters mamma. Och mamma har en dotter och en son. Jag har alltså 4 syskon, men inget "hel"syskon.

6, Jag ÄLSKAR mat! I alla former, jag bara älskar mat. Vissa älskar choklad men jag älskar mat!

7, Jag klarar verkligen inte av att kolla på skräckfilmer. Är så otroligt rädd. Om jag ska kolla på skräckfilm måste de vara med en kille som jag kan använda som sköld ifall att något ur filmen skulle hoppa ur o döda oss! Gömmer mig i händerna när jag tror att de ska chock hända sker ni vet. När de är lite musik o så BAAAM!! HATAR DET!

8, Om jag inte får mitt morgonkaffe innan klockan kvart i tio hatar jag allt och alla. Får sprängande huvudvärk och blir bara allmänt arg!

9, Min dröm är att få en sekelskift lägenhet på råsunda, helst en 4 eller 5 beroende på hur många barn jag får! Oavsett vad så vill jag bara bo i Solna. Vill människan jag ska flytta ihop med inte går med på de gör jag slut!

10, Under tiden jag har gjort denna lista har jag ätit och kollar greys, haha helt perfekt söndag!!


Likes

Comments

Jaha, då har man röstat för första gången i sitt liv. Haha var lite nervös för hela saken, men de va helt okej ju. Alla skulle leka så smarta o ta en lapp av varje för att man inte skulle fatta va de skulle rösta på. ORKA hahaha! 

Det tog väldigt lång tid att komma till solna och sen långsamt hem. Bor ju inte i den kommun som jag står skriven på så ah fick stressa för att hinna i tid men jag hann iaf och de är huvudsaken. Ser nu att de blir aliansförlust, vad tycker ni om det?Likes

Comments

Helooo, eller godmorgon!

Jag behöver VERKLIGEN ER HJÄLP!! Jag hatar verkligen att flyga, så jag ska ta med mig min dator tänkte jag, de blir ca 2 filmer och sen e man ju typ framme, tar ca 3,45 o flyga, Men jag vet inga filmer haha!! Så jag behöver verkligen er hjälp om vad ni kanske tycker om!! Bara det inte är skräck för de klarar jag verkligen inte av, är lättskrämd på så sätt haha!  


Likes

Comments

Jag läser väldigt mycket bloggar. Om jag läser de alltid efter en viss ordning som följer såhär. Kenza, Paow, Hugo, Tyra, Falsksanning, Tyrashästar, Dessie, Marcello, Annica och paula. Sen kommer kissie och amir in i bilder någon gång så. MEN för att komma till saken, 

Tyra ska ju sluta blogga på sin "vanliga" blogg men alltså fortsätta med hästbloggen, thank God för de iaf. Har följt henne i herrans massa år känns de som. Men tror jag börja när de va bella tyra show. Och hon var ju så jäkla cool och klok i mycket av de hon sa, så jag fastna verkligen direkt. Sen kom ja kenza tyra show, och där fick man se lite fler sidor utav henne. Väldigt rolig, smart, lättsam, utmattad och allt där emellan! Asså man kände sån jävla power utav henne. Sen när hon tog upp ridningen, asså vilken känsla det var att gå in på bloggen och få se henne och Dario, och de fina orden hon skrev om Dario. Ord av kärlek typ! 

Tycker att hon är en av de bästa förebilderna inom bloggvärlden och modellvärlden. Hon har kommit i en livsdipp och har de så sjukt jäkla jobbigt. Men ändå står hon rakt, skämtar med sina vänner, rider sina otroligt fina hästar plus att hon skriver om sin resa. Vilken människa skulle klara av de men de elaka kommerntarerna som hon får? Så istället för att backa lite från bloggen för att kanske tänka mer på sig själv, så tänker hon på ALLA de andra, och vill hjälpa ALLA de andra som oxå sitter i hennes sits. Asså vilken kämpa, vilket ljus och vilken räddning till många som känner sig så jäkla ensamma. För i vårat lagom Sverige är det inte helt ovanligt att man känner sig ensam, för att man vill visa sig stark. Men fan inte Tyra på samma sätt. Fan slå foten i marken som hon gör och bara finns där med sina ord i bloggen.

Så sjukt jäkla tråkigt att hon ska sluta blogga. Kommer sakna den så otroligt jäkla mycket, för de känns verkligen som en vän ibland när man går in där och bara myser i vissa inlägg! Men bara där visar hon igen vilken stark människa hon är som faktiskt tagit tag i sitt välmående så mycket att hon faktiskt slutar, och de e jäkla strongt tycker jag. Så all lycka till världens coolaste människa. Jag hoppas verkligen att man kommer få se dig mer, när du mår bättre!!  


Sen är hon ju nå galet snygg oxå!!

Likes

Comments

Finns nog ingen som vill iväg så mycket som jag vill nu faktiskt. Men de kan jag bara känna att jag är värd då jag faktiskt bara under dessa 9 månader på detta år haft 1 veckas semester haha. Jag vet faktiskt själv inte riktigt hur jag har orkat.. Men de sker nog mycket per automatik. De här med att gå upp, fixa sig, sitta på tåget, jobba, sitta på tåget och sen hem. Haha, som på click om ni har sett den filmen, man är där men allt sker på auto! Skumt egentligen det där. 

Nu ska jag faktiskt sova, ja har sovit så otroligt dåligt dessa 3 nätter så tror jag kommer somna fort (eller aa ja hoppas de). Sen har jag bara 3 arbetsdagar kvar! WOHO!!
den nakna o sminkade sanningen. Haha, tur att man kan dölja mina FETA påsar under ögonen

Likes

Comments

Igår satt jag med en av mina äldsta vänner och prata om världen. Finns så mycket man vill se o uppleva i världen. Jag vill göra så himla mycket grejer men hur fan gör man?
Jag önskar på nått sätt att man kunde ha lösningarna ner skrivna någonstans så man kan gå igenom livet med facit. Hur fixar man boende och allt annat runt omkring? Ska man resa innan man har boende? Eller ska man jobba arlset av sig o köpa bostad innan allt annat? Varför styrs vi så mkt av pengar? Och varför kommer jag inte ut i världen när jag egentligen kan? Tiden finns. Men allt emellan resorna jag vill göra då? Sen kan jag känna hur otroligt bortskämd jag är när jag tänker så. Jag har jobb, tak över huvudet, fin familj och världens bästa vänner. Så de jag egentligen klagar på är vad jag ska spara pengar till. Hur vridet är inte det? Och helt ärligt hur ska man kunna välja? Och varför är jag så ego? Pengar jag har över är inget livs avgörande. Varför gör jag inget vettigt ut av de, som att ge till mer behövande? Hur kan samhället ha fått mig att bry mig mer om hur jag ser ut i bikini än allt annat? Så jäkla vriden vardag, men så ser de flestas vardag ut. Jag skulle lätt kunna köpa tabletter för att stilla min hunger mer. Medan vissa går runt hungriga ofrivilligt! Så flummigt inlägg. Men så kan mina tankar gå runt. Kanske sunda tankar? Men varför gör man då inte mer?

Likes

Comments

Jag var ledig i lördags och drog med en vän till Liljeholms kajen och fan va folk det var! Men riktigt najs faktiskt. Vattnet i sthlm är ju lite små äckligt men annars vart jag sjukt överraskad av alla människor som sola där. Va fan hur mycket människor som helst. Sverige o sommar är de bästa som finns ju!


Likes

Comments