Søndag besluttede vi os for at tage lidt rundt i København for at fejre, at vi onsdagen efter havde været sammen et halvt år. Derfor spiste vi morgenmad, gjorde os klar og tog metroen til Christianshavn.
Her startede vi med at tage til Christiania for at gå lidt rundt. Jeg havde aldrig været der før, så det var derfor sjovt at opleve.
Efterfølgende gik vi langs kanalen til Papirøen. I lang tid gik vi blandt de hyggelige boder for at beslutte os, og da vi endelig fandt ud af, hvilket mad vi ville købe, satte vi os ud. Vi sad ved vandet en smule frysende og spiste, men det var stadig virkelig hyggeligt. Efter nogle få mad uheld begav vi os videre.
Vi gik til hyggelige Nyhavn og sad der lidt, før vi tog til Kongens Nytorv og tog metroen hjem derfra.
Det var en utrolig dejlig dag i København jeg ikke glemmer!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Torsdag d. 16. ferbruar

Min far, lillebror og jeg havde besluttet os for, at tage på en lille skitur til Vallåsen i vinterferien. Nogle uger inden afgang kom min far så på den ide, at vi kunne tage Lukas med - så det gjorde vi.

Dagen før kom Lukas hjem til os med hele sin oppakning, så vi kunne komme tidligt afsted næste morgen. Uret vækkede os alt for tidligt og vi kørte afsted mod Sverige. Vi tog med færgen til Sverige og var fremme ved vallåsen blot 2 timer efter vi var taget afsted.

Efter vi havde fået vores lejede skiudstyr, var vi hurtigt susende ned af bakkerne. Bortset fra min lillebror, der i starten havde lidt problemer. Men med hjælp fra Hanson's skiskole, endte det hele med at gå.

Vi kørte hele dagen fra de åbnede til omkring kl 17. Vi havde blot en lille frokost pause med hjemmesmurte sandwich på en bænk, og lidt senere en varm-kakao-pause i cafeen.

Det var så hyggeligt at køre sammen ned af bakkerne, og grine af hinanden når vi styrtede. Dette skete selvfølgelig for nogle mere end andre..

Dagen var super god og vi kunne køre glade, og ikke mindst trætte hjem.

Likes

Comments

Søndag d. 9. april

Vejret var dejligt og derfor kom Lukas på den idé at tage på tur - hele familien. Så det gjorde vi. Ligesom de fleste andre den dag valgte vi at tage til kirsebær alléen på Bispebjerg kirkegård. Kirsebærtræerne blomstrede nemlig lige omkring den periode og solen skinnede endelig - derfor havde flere fået tanken.
At gå mellem træerne var utrolig hyggeligt og smukt! De fine blomster mod den blå himmel fik en til at smile over hele hovedet. Det var virkelig flot og en skøn oplevelse.

Likes

Comments