Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Äntligen påsklov, och jag kommer njuta fullt ut.. Kort sammanfattning på senaste tidens händelser är villabesök, studentskrivning, några födelsedagsfiranden, brunch, vårvädret som börjat titta fram och träning. Påsklovs planerna är middag med vänner, jobb och mera träning. Ha de braa!

Likes

Comments

Hej! Tänkte berätta lite om sånt som hänt senaste tiden och före äldstes dans. Har hunnit med en hel del, var till frissan och klippte mig, tjejkvällar, dagarna före vändagen hade Wsc morgonmål på gymmet som de bjöd på, där medlemmar även fick ta med sig kompisar, det blev två morgon träningspass. Veckan efter det var det då penkkis, där 3:orna bjöd på ett väldigt roligt program, torsdag kväll var Alexandra, Bex, Wima och Lotta till mig och jag bjöd på försenad födelsedagsmiddag och på fredagens shema nästa dag var de äldstes dans som gällde. Men denna vecka har varit mindre händelsefull, skolan har tagit mesta tiden, men igår fick jag insatt en träff med Emma, vilket var väldigt kul eftersom jag inte träffat henne på år och dagar. Idag har jag gjort något väldigt intressant och viltigt som jag berättar om i nästa inlägg. Cyaa

Likes

Comments

Ojas, ett bra tag sen senaste inlägget, igen. Men nu har många roliga händelser ägt rum i mitt liv, en av dem var Äldstesdans, som hölls igår i Övis gymnastiksal. Berättar allt annat i ett annat inlägg. Tillbaks till gårdagen, som blev väldigt lyckad, började dagen med generalrepetition inför kvällens dans. Kl. 1 hade jag frissa tid till Moy. hairsaloon, blev super nöjd, sedan sminkning där hemma och klockan 6 var det dags. Efter dansandes var det dags för fotografering och sedan mingel på våningen ovanför. Trötta och nöjda åkte vi hem för att göra oss redo för Övis efterfest vid Cantare. Tack till alla som var med och gjorde det till en lyckad kväll!


Till vänster med vackra Alexandra, mitten med min stiliga danspartner Staffan och till höger med två andra stiliga kompisar Andreas och Robban.

Till vänster med Emmi som var så fin, uppe till höger med Emmi igen och Moa som också var så vacker och längst ner till höger mina bästa vänner som allihopa blomstrade.

En del av övisflickorna, helt underbara.

​Och slutligen en bild på allihopa från dansen, SÅ fina allihopa!

Likes

Comments

Snart fredag igen då, ack så skönt! Förra helgen blev det en hel del partajjas för min del, inklusive mat och vin vid Fondis och utgångar, men hade så kul så det glömmer jag inte på länge. Denna vecka har gått fort med en skrinnsko åkning på isen, ett flertal kaffebesök och idag en lunch vid pincho, och nu snart redan helg, imorgon har jag inplanerad en spelkväll och på lördag jobb och eventuellt en födelsedagsfest därpå och mellan allt detta ska jag klämma in provläsning också ( panik!!) Ha det bra!

Likes

Comments

Nu har det hänt en hel del sen sist, i fredags firades fina Emma hemma hos henne, hon bjöd på en massa gott!

I lördags jobbade jag och tog en lång och skön powerwalk med Emmi och direkt efter det åkte jag till Bex med Alexandra och gjorde super god mat! Och sen på söndag jobbade jag också och sedan for jag, Ronja och Bex ut på isen och med oss hade vi en liten picknick.

Bilden är tagen av Ronja och från hennes blogg!

Och sedan äntligen, blev det måndag ( inte ofta jag säger så)! Och lilla jag blev plötsligt 18, ofattbart ännu haha. Gårdagen blev väldigt lyckad, så tacksam för alla gratulationer! Körkortet blev mitt och kaffe med världens bästa vänner, vi hann även fara ut och köra en liten bit förrän jag förde hem alla. Tack för igår!

Likes

Comments

Börjar bli en vana att ha ett långt mellanrum mellan blogginläggen haha, men vet bara inte vad jag ska blogga om. Senaste (kalla!!) dagarna har det inte hänt speciellt mycket. Varit och pulkat tillsammans med Ronja och Rebecca och haft badtunne kväll och sett på ishockey finalen tillsammans med några flickor i klassen och i söndags var jag till Ronja och sminkade och testade en hårfrisyr på henne. Imorgon står födelsedagsfirande på shemat för kvällen!

Bilderna är tagna från Ronja blogg!

Likes

Comments

Efter bara två ynka skoldagar som även varit korta tar jag nu helg. Amanda lämnade som sovsällskap inatt efter att vi varit ut och kört en stund på kvällen eftersom hon fick körkortet för någon vecka sedan. Idag slutade vi redan halv ett och gick till stan och fick inhandlat detta nedanför, som jag länge sökt efter.


Likes

Comments

De senaste dagarna har bestått av planerande av nyår, firande av nyår, har hunnit skrinna på isen, ut och ätit och umgåtts med underbara vänner.

Likes

Comments