FASHION & LIFESTYLE

Første indlæg… Hvordan starter man lige sådan et? Jeg kunne eventuelt starte med at skrive lidt om mig selv?

Jeg hedder Rebecca Hammelmos, jeg er 18 år gammel og til dagligt går jeg i 3.g på Greve Gymnasium. Min fritid bruges ofte på venner, familie, skole og arbejde. Derudover går jeg vildt meget op i mode, og at alt generelt bare spiller.

Jeg har valgt at starte mit blogger liv i håb om, at mine ord vil kunne ændre noget hos jer, der læser med. Måske kan jeg sætte nogle tanker igang hos dig, måske kan jeg svarer på nogle spørgsmål som du skulle sidde inde med eller måske kan jeg blot bringe et ekstra smil til din hverdag, hvem ved.

Jeg har også valgt at blogge for at dele mine tanker og følelser med jer og vise at man ikke altid er alene om tingene. Der sidder med 100 procent sikkerhed en anden et eller andet sted med præcis samme tanker eller følelser, men som heller ikke har modet til at snakke om det.

Jeg vil skabe mit helt eget univers, et univers hvor der plads til humor, følelser, tanker, hverdagsliv, kærlighed og ærlighed.

På bloggen vil der komme en masse indlæg omkring min hverdag, mode, tips og tricks og hvad der ellers falder mig ind at komme ud med.

Jeg håber i vil følge med.

Kisses R

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments