Header

Hej!

Idag har Benne och jag varit en snabbis i Sala. Först var vi på Dollar Store och sen satt vi på en uteservering och njöt av solen en stund. När vi kom hem var det dags att premiärgrilla på vår nya grill och det blev super gott! Nu ser jag fram emot en lugn kväll i soffan.

Hoppas ni får en bra lördag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Nu tänkte jag göra den där recensionen jag lovade igår! Jag hann inte prova alla produkter förrens nu, så jag hoppas att ni kan stå ut med att inlägget är en dag sent.

Kort om glossybox först, glossybox är en låda med skönhetsprodukter man får hem en gång i månaden. Det kostar 149(tror jag haha) och man prenumererar på den. Jag har en löpande prenumereration men man kan även köpa ett halvårs prenumeration eller ett år. Anyway, man får hem den en gång i månaden som en liten present(som man betalar för haha). Produkterna kommer i en fint förpackad låda och jag tycker det ger en liten vardagslyx! Vill ni läsa mer eller starta en prenumenation kan ni trycka här.
Nu till min åsikt om denna månads box!

Här kommer en bild på utsidan av lådan samt en lapp om vad den innehöll.

Den första produkten var en flytande bronzer från Benefit som heter Dew the hoola. Jag gillar Benefit i allmänhet och har fått två mascaror jag tycker jätte mycket om tidigare i glossybox, men den här produkten var jag inte jätte imponerad av. Jag använde den ovanpå min foundation och kan ärligt säga att jag såg ingen skillnad. Måste prova den fler gånger på olika sätt innan jag dömer ut den totalt, men som jag säger nu blir det en 1 av 5. Använder en helt oredigerad bild från när jag hade produkten på mig så ni kan se hur det såg ut(syntes som sagt inget alls, eller vad tycker ni?).

Andra produkten är en nagellack som heter Miracle gel lack och miracle gel top coat från Sally Hansen. Detta är ett gelnagellack som kan appliceras utan lampa om jag förstått det rätt, och så här långt är jag imponerad! Täcker nageln perfekt efter andra målningen och jag älskar färgen, känns vårigt och glatt. Enda negativa var att det tog sjukt lång tid att torka. Utan att veta hur bra lacket håller i längden (naglarna är nymålade) så ger jag detta nagellack 4 av 5. Bild 2 är en målning, bild 3 två målningar och bild 4 är med top coat. Vad tycker ni? Sjukt snygg färg eller hur?

Tredje produkten är Good morning: Honey Silk facial serum från Hey Honey. Har inte så mycket mer att säga än att det luktar gott och känns bra. Använde det efter rengöring men ska prova använda det som primer också innan jag kan ge ett ordentligt utlåtande, men som jag tycker nu får den 4 av 5.

​Fjärde produkten var en ansiktsmask från Unani som heter Dermo Defence face mask. Den var skön och lätt att applicera och även lätt att tvätta bort. Resultatet blev helt okej och man fick en skön känsla. Jag ger den här produkten 3 av 5. Andra bilden är ansiktsmasken på och det syns inte ens? Jag tycker det är bra iallafall.

Den femte och sista produkten var ett pormaskbortagningsplåster(längsta ordet ever haha) från Beauty Formulas. Exakta namnet på produkten är Purifying Charcoal Deep Cleansing Nose Pore Strips. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här, jag skulle gärna vilja prova igen så jag tror jag ska köpa på mig några. Den var lätt att sätta dit och ta av och när man drog bort den såg man att pormaskar satt fast i remsan så den gjorde ju det den skulle, men jag såg inte så mycket skillnad på själva näsan. Döm själva, bild 2 och 3 är från innan och bild 6 och 7 från efter, vad tycker ni, ser ni någon skillnad? Produkten får iallafall 3 av 5 från mig efter som jag vill köpa fler.

​Det var det för idag, nu har jag berättat lite om månadens glossybox, hoppas det var läsvärt. 

Hade! 

Likes

Comments

Jag är tillbaka!

Så länge sen jag skrev men har haft fullt upp med jobb och skola så passar på att skriva nu när jag har en lugn dag. Igår var det ju valborg vilket var kul. Jag och Benne tog det lugnt hemma på dagen och åkte sen in och käkade middag med Bennes pappa och lillebror. Efter det åkte vi till Kajsa och hade kul där resten av kvällen. Blev en tidig kväll dock då bussen hem går så dåligt. Så för att sammanfatta var det en väldigt rolig valborg! Idag har mamma varit här vilket alltid är kul! Just nu sitter jag bara i soffan och tar det lugnt.
Jag ska försöka skriva ett till inlägg i kväll där jag recenserar Glossyboxen från april och även berätta lite mer om vad glossybox är.

Vi hörs!

Likes

Comments