Hej!
Hoppas allt är bra med er! Det är det iallafall med mig.

Äntligen så är helgen här! Även fast jag jobbar varje helg så får man ändå en skön känsla av att man kan unna sig något extra. Antingen om det är en god lunch på stan eller varför inte en god drink eller ett glas vin efter jobbet. Idag börjar jag jobba kl 15. Vilket är skönt! För då slutar man hyfsat skapligt och hinner göra saker efter jobbet. Så efter jag slutat jobba idag så blir det att åka hem till en av mina närmaste vänner för att hjälpa henne att fota lite och vad vi hittar på sen får vi helt enkelt se.

Hoppas ni får en fortsatt bra helg och att ni njuter till fullo. För man lev i nuet för ingen vet vad som händer under morgondagen!


Kram
Becci

En låt jag varmt rekommenderar!

Likes

Comments

Hej!
Mitt namn är Rebecca Holm och jag är en glad och sprallig 20 årig tjej som är bosatt i Norrköping.

Så vem är jag? Jag tog studenten i somras från restaurang och livsmedelsprogrammet och har sedan dess jobbat som servitris på några restauranger runt om i Norrköping och jobbar med det än idag. När jag inte jobbar så älskar jag att resa och har sätt många fina platser som jag gärna vill besöka igen. Annars så är jag en tjej som älskar fester, umgås med folk jag älskar och jag gillar även att hjälpa människor och djur som inte har det bra.

Jag vill gärna i framtiden plugga vidare till något annat. Då jag inte vill eller känner för att jobba i restaurangbranschen i hela mitt liv. Jag pendlar mellan olika yrken hela tiden och blir intresserad av nytt yrke för varje dag. Så vet inte ännu vad jag vill plugga, men det får tiden avgöra.

Kram
Becci

Likes

Comments