Godmorgon! Tagit min första kopp kaffe och sitter och jobbar med lite administrativt innan dagen sätter igång. Sitter på JOS och kan inte hålla mig från att bli lite sentimental när jag blickar ut över de cafe som vi öppnade först! Tänk att vi för två (TVÅ!!) år sedan fick nyckeln till denna möjlighet! Asså wow, helt sjukt att de i mars är två år sedan vi öppnade, tiden bara flyger iväg!
Men jag älskar att komma till JOS domkyrkan, det känns i hjärtat på ett helt annat sätt, här började allt liksom, min första lilla bebis!
Nu tänker jag kicka igång min dag, kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Hoppas början på veckan rullat på fint! Jag fortsätter att grotta ner mig i massa inspirations bilder på Pinterest, blivit helt manisk! Men inte konstigt när man vill flytta helst igår. I söndags va vi i lägenheten första gången efter visningen, vi behövde ta lite mått. Men snacka om att vi va lite skraja när vi gick upp för trappan och undrade lite ifall vårt minne var bra eller om vi skulle undra va fan vi hade köpt! Men som tur va var allt helt perfekt och längtan efter den blev ju bara större, så japp ännu mer ”flytta feber”!


Gråskala är min favorit, låter så tråkigt men tycker verkligen att det blir så stilrent och harmoniskt. Gillar hur man blandar ihop de gråa med inslag från naturen, gröna växter, ljust - helst gammalt och slitet trä, hårt möter mjukt och gammalt möter nytt med olika material som kompletterar varandra.
Då tycker jag att grunden är stabil för den som inte vill göra om hemma hela tiden och man kan blanda in olika accessoarer och accentfärger efter tycke, trender och smak. I den nya lyan kommer vi ha en ljusblå kyl och så har jag mina funderingar på att göra hallen i en olivgrön färg som går i natur och grå toner, fastnade för den förra veckan och försöker nu bo in mig i den mentalt innan vi flyttar!

Bilden är från hemnet

Likes

Comments

Mitt bästa tips när man ska inreda är pinterest! Jag kan sitta i timmar och skrolla upp och ner, spara i olika mappar, klicka mig fram och tillbaka i en djungel av inspiration.

Jag sparar ner typ allt jag tycker är snyggt, lägger dem i mappar, går tillbaka och kikar ibland. Men roligast är ändå att trots att man inte kopierar något rakt av så märker man när man tittar tillbaka i sina mappar att man omedvetet blivit inspirerad och plockat lite från varje bild och gjort det till något eget! Något jag gjort till båda våra caféer.

Det bästa jag vet är när man som jag gjorde, såg en skit snygg lampa hängandes i en ball industri lokal i NYC, tänkte att "wow, den hade varit så perfekt". Det stod inte utmärkt vart möblerna kom ifrån så trodde aldrig någonsin att jag skulle hitta något liknande. eller just den. Men efter hårt googlande i några veckor så fann jag den (!!) inte bara en heller utan tre fantastiska original industri lampor som idag hänger i taket på JOS avenyn, de e ta mig fan riktigt materiell lycka de!
Likes

Comments

De som känner mig vet hur mycket jag ä-l-s-k-a-r inredning! Med två caféer i bagaget har jag fått möjligheten att välja, designa, inreda och allt där emellan helt själv! Eller ja, såklart med min andra halva också, men vi har liksom gjort allt från grunden. Att gå från idéer, skisser och tankar till ett resultat, asså wow, den känslan!

Men nu då till de bästa slutet 2017 kunde bjuda på! vi har köpt lägenhet! Inte bara i vår favorit del av stan utan också en helt perfekt lägenhet för oss! Passar som handen i handsken och jag längtar ihjäl mig efter att få flytta in, inreda och bara njuta av att få bo där.

Så till dig som gillar inredning lika mycket som jag, håll ut, snart kommer jag bomba inlägg med massvis av bilder på lägenhet och inköp. Kul va!

Har ju inte riktigt kommit in i det gamla blogg-flow:et man hade förr men med nya projekt är det alltid kul att dela med sig, så hoppas att ni vill haka på!

Bilder på JOS avenyn, älskar den stilrena känslan vi har där. skiljer sig lite från JOS domkyrkan som är lite mysigare och varmare, men samtidigt finner man den röda tråden och det är viktigt för oss även om vi inte vill att varje ställe ska se likadant ut.

Likes

Comments

Åh vart ska jag börja! Precis hemkommen från en weekend i Barcelona, oj vad jag älskar den staden! Den är så bra med allt, mat, shopping, värme, nattliv! Jag har varit där några gånger och varje gång frågar jag mig själv varför jag inte bor där!
Hälsade på en vän och vi har verkligen njutit av staden till fullo. Ätit massvis med god mat!
Det var skönt att komma bort från vinterkylan här i några dagar. Dock blev de lite struligt på hemvägen. Börjar med att jag får ett sms från min pojkvän som är i London och ska flyga hem. Deras flyg är inställt pga av snökaos så dem kommer inte ens hem idag. Jag sitter då i luften och känner mig rätt nöjd över att snart vara hemma. De vände lika fort då piloten sa att vi va påväg till Oslo eftersom det inte gick att landa i Göteborg. Väl där blir vi avsläppta och tror att vi ska få åka buss hela vägen hem. Men busstransfern vänder lika fort igen och vi får gå på samma plan. Skönt tänker jag och hoppas på att kunna lyfta inom kort. Men kvar blir vi i 3h och jag är nu hemma 5h senare än planerat och till råga på de är det svinkallt och massa snö, usch och brr! Innan läggdags blir det några minuter på spikmattan så att blodcirkulationen blir i normalt tillstånd igen!Likes

Comments

Igår var jag på mitt första dop! Min lilla favorit groda döptes, fina Hamilton. Det är mycket bebis runt en nu när man börjar komma upp i ålder, så himla mysigt men så konstigt på samma gång. Att se sina vänner som man busat med genom åren idag vara föräldrar! Fantastiskt vackert dock!

På kvällen blev det en härlig middag på Dorsia, ett fantastiskt fint design hotell som man går till allt för sällan. Har varit och ätit deras frukostbuffé några gånger och den är verkligen supergod!
Maten och drycken gick verkligen hem och åt nog mitt livs godaste efterrätt! Till huvudrätt blev det en supergod vegetarisk svamprätt som var så yummie!
Deras espresso martini fick också höga poäng! Så härligt när man går ifrån en middag nöjd! Mat är liiiiivet.
Följt av de gick vi till posthotellet och deras "take over" festival som hölls där i helgen, de fick bli avslutet på en lång men härlig lördag!

Likes

Comments

Ah, nått av det godaste jag vet!
Dröm var att besöka Cha Cha matcha i NYC, ett mysigt litet rosa krypin där det till och med fanns matcha glass!
Min svalkande lemonad i 30 graders värme satt inte fel, de kan jag lova!
Matcha är ett japanskt grönt te, gott men framförallt nyttigt! Så mitt tips till er, drick mer matcha! Och ja, man vänjer sig vid smaken!
På JOS har vi vår goda matcha latte (mer spännande i matcha-väg kommer komma!) vi jobbar med en fantastisk kvinna som levererar en matcha av bästa kvalité så go try it!


Kärlek!

Likes

Comments

Före & efter bilder på JOS avenyn.

När vi tog över lokalen blåstes allt ut, innertak, innerväggar you name IT. En månads intensivt arbete dag som natt gav detta resultat!

Vi ville skapa en steril, modern industri känsla och det tycker jag att vi gjorde ganska så bra :) Det är verkligen så himla roligt att få designa och inreda våra caféer! 

Kärlek!

Likes

Comments

Förra veckan spenderade vi i en av mina absoluta favorit städer. En stad full av intryck, energi och puls. Jag älskar det! Hemma med en magsäck så full att jag inte kommer behöva äta på hela veckan. Mat, mat, mat och återigen mat har konsumerats flitigt. Så nöjd med all härlig inspiration vi fick med oss hem, nu ska det skapas ännu mer!

Kärlek!

Likes

Comments

Instagram@rebeccahaddadian