Header

Dagen har spenderats på Marstrands havshotell med älsklingen då vi käka brunch, så himla gott, men höll på att spricka... Efter det så spendera vi massa tid i spat, hur skönt som helst, känner mig som helt ny!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Tänkte börja mjukstarta med mina tidiga morgnar på gymmet så idag ringde klockan vid halv klockan fem då jag stack direkt till gymmet och körde 45 minuters cardio med min gym homie Therese! Kom precis hem till sängen igen så ligger här med en nocco samt lite gröt!
Likes

Comments

Starta dagen med 45 minuters cardio på gymmet. Duscha, åt, plugga, åt, plugga, åt osv. avslutade denna produktiva dag med ett benpass med grymma Therese!

Knäböj 3x8
Benpress 3x10
"Enbenssidobenpress" 3x10
Benspark 3x10
Enbens benpress 3x10
Baksida lårcurls 3x10
Cabelspark på bänk 3x10
Utfallssteg 3x10 meter


Likes

Comments

Ibland blir man ofrivilligt sötsugen. En lördagkväll då du endast ligger hemma och kollar på en halvtaskig film, kanske vill ha någonting att smaska på men du vill ändå inte sätta i dig en kaloribomb. Det finns alltid en annan väg, den hälsosamma vägen som är godare och bättre än vad man tänker sig. Vad säg som bananglass? Enkelt och gott!

3 bananer
En näve valnötter
3 msk Green valley ranch syrup chocolate

Skala och skiva bananerna, in i minst en timme i frysen. Ta ut och mixa med valnötter och "chokladsåsen". Bon appétit!

Likes

Comments

Grönt te - grönt te innehåller alltså en grupp antioxidanter som kallas för katechiner och dessa accelererar fettförbränningen. De skyddar också kroppens celler från radikaler som kan orsaka sjukdomar och cellskador.

Blåbär - När vi är stressade så lägger vi ofta på oss mer fett kring magen och detta beror på att stress stimulerar produktion av ett hormon som heter kortisol och detta hormonet säger åt din kropp att lagra mer fett kring just magen. Blåbärens antioxidanter både skyddar kroppen mot stress och även stärker upp immunförsvaret.

Mandlar - mandlar innehåller mycket protein, fibrer, magnesium och e-vitamin. Som ni kanske vet så behövs detta för att bygga muskler. Mandeln är expert på att göra oss mindre sötsugna och leder då till att vi slutar småäta.

Lax - lax innehåller omega-3 som fungerar som bränsle för din fettförbränning som gör det lättare att få bort kroppsfettet och framförallt från din mage. Laxen innehåller också d-vitamin som är viktigt för att förbränna lagrat fett.

Yoghurt - yoghurt innehåller probiotika bakterier som hjälper till att hålla matsmältningen i form. Och då snackar vi endast naturell yoghurt och ingen med smak eller sockrad variant.


Likes

Comments

Godmorgon, starta morgonen med en grötfrulle, skönt att vara ledig idag så jag tog en liten extra sovmorgon. Strax ska jag och mamma iväg till stan för att byta mina vinglas. Sedan bär det av till gymmet för ett triceps och abs pass!


Likes

Comments

Klar med allt jag var tvungen att göra och fransarna är på plats. Kommer hem lassar in all mat i kylen börjar slänga i mig riskakor och göra mig redo för gymmet. Byter om och ska dra så kommer jag på att mitt j***a gymkort är borta och gymmet är obemannat. Bra. Bra Rebecca. Lägger mig i sängen och lyssnar ett avsnitt av body radio istället...
Likes

Comments

Körkortsplugg, skola, plugg, övningskörning, plugg och för en liten stund sedan åt jag middag med min mor, kyckling och potatisgratäng så man blir lite gosig nu under bulken! Nu ska jag strax iväg och fylla på mina fransar, woop woop! Efter det blir det ett sent pass på gymmet, leeeeeegday!


Likes

Comments

Förlåt för det dåliga uppdaterandet, glömmer av att det också ska göras för har inte vant mig riktigt än! Men iallafall igår blev det bröst och biceps och idag väntas det ben på schemat!!! Efter passet drog jag hem och slängde i mig lite pasta och kyckling som satt fint innan allt plugg.
Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sedan, kan säga så att träningsverken efter gårdagens ryggpass tar död på mig! Men ska slänga i mig lite frukost nu som består av kvarg&müsli, aminosyror och proteinpulver samt ett par riskakor, sedan ska jag dra mig till gymmet och idag står det bröst/biceps på schemat!


Likes

Comments