Kanske tror ni att jag alltid mår dåligt men anledning till att jag bara skriver här när jag inte mår så bra är för att skriva för mig är terapi. Jag behöver skriva av mig. Få lätta på hjärtat lätt, det blir så mycket lättare att andas.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet fortsätter trots att jag inte varit så aktiv här. Jag lever livet vänner har kommit och gått och mitt hjärta har krossats några gånger. Men jag kan inget annat än att uppskatta det jag har.
Vera har haft kalas och fyllt tre år och jag har börjat med min sleeve. Förra helgen var iag på min fina väns bröllop. Alicia och Alexander. Min mormor har även kommit till Göteborg för att spendera en vecka tillsammans med mig, Vera och resten av familjen och jag kunde inte vara gladare. I helgen väntas det jobb, roadtrip och en utgång. Som jag sa jag uppskattar det jag har och försöker se allt positivt. Det är då livet blir så mycket roligare.

Likes

Comments

Haft en kanon helg med mina närmaste vänner och han som jag tycker om. Fredagen avslutades hos Nadja 07:00 då vi bestämde oss för att ta en taxi hem. Lördagen bestod av kramkalas och pizza innan det blev en kväll nummer två ute med mina hjärtegull.
Ligger nu i nadjas säng för lite mys innan kvällsjobb. Satan vad livet börjar bli bra. 🙋🏽

Likes

Comments

I'm never gonna let you close to me
Even though you mean the most to me
'Cause every time I open up, it hurts
So I'm never gonna get too close to you
Even when I mean the most to you
In case you go and leave me in the dirt
But every time you hurt me, the less that I cry
And every time you leave me, the quicker these tears dry
And every time you walk out, the less I love you
Baby, we don't stand a chance, it's sad but it's true

Likes

Comments

Mitt liv rullar på och jag hinner knappt tänka på bloggen. Så tacksam över att livet tar sånna vändningar. Jag jobbar för fullt och Vera har flyttat hem till mig nästan på heltid. Hon kommet bo hos mig alla vardagar och hos hennes pappa 3 av 4 helger. Jag har träffat människor som lärt mig mycket om livet och som har fått mitt hjärta att läka. Om några dagar kommer karolin hit och det kunde inte passa bättre. 🎀

Likes

Comments

Likes

Comments

Den värsta tiden är på natten. När jag ska somna om jag ens somnar.

Igår var det fest för födelsedagsbarnet Alicia! Fullt hus och sedan åkte vi in till stan och avslutade kvällen på port och park lane.
Nu ligger jag i sängen och myser med veris som precis kom hit för en myskväll.💗

Likes

Comments

Likes

Comments

Studiedag på förskolan för Vera så dagen har bestått av tvätt och lek hela dagen. Känner att jag inte blivit helt frisk än så när Vera somnat ska jag dricka te och ta mig ett varmt bad.

Drömmer mig bort till värmen 🌥

Likes

Comments