Sju saker jag lämnar i 2017

Blandat från 2017

Sju saker jag vill lämna i 2017


☀️Trååååkiga människor. Människor som aldrig hör av sig. Människor som ska tävla om allt. Människor som skryter. Människor som man alltid ställer upp och är glad för men som när man själv har kul/vill göra något/är peppad/vill ha råd aldrig ställer upp eller kan glädjas för en? Nej nu lämnar vi tråkiga människor i 2018

☀️ Folk som hostar och snörvlar i kollektivtrafiken. Alltså KOM IGEN. Jag åker som ni vet tåg till och från jobbet varje dag och det finns inget stopp på människor som åker till jobbet sjuka. 1. Är ni så sjuka att snoret ba rinner och du måste SPOTTA slem och svetten lackar stanna fucking hemma. Mår man helt ok, ska gå till jobbet men är lite krasslig så FÅR MAN INTE harkla sig och liksom harkla upp halsslem varannan minut. Där stör, det är äckligt och jag kan bara fundera på vad du gjorde efter du harklat upp slemmet???? Nej ni som är sjuka under 2018 stanna hemma och om ni ändå åker till jobbet så sätt er inte i den tysta vagnen.

☀️ Tvättstugan. På riktigt alltså. Axel tog tag i livet och köpte en tvättmaskin på mellansagsrean så nu lämnar vi tvättstugan i 2017 och tvättar endast i lägenheten från och men nu, wooohoo!

☀️Det här med att bara se framåt. Jag längtar alltid till något. Nu längtar jag tills vi ska till Åre om en månad och jag kan liksom inte koncentrera mig på något annat. När vi väl är i Åre längtar jag redan till nästa grej och lever liksom aldrig i nuet? Är det något jag lovat mig 2018 så är det att ta vara på nuet!

☀️Äta socker i vardagarna. Nu lämnar du det i 2017 ba, Rebecca. Gör det ba.

☀️ dåliga kundservice personer. Jag har pratat med tre kundservicear (är det ens ett ord??) bara denna vecka och alla är så jäkla osköna? Först får man sitta i kö i typ 45 minuter för att sedan komma fram och ha ett samtal som tar 20 sekunder där dom inte kan hjälpa en. Jag har tillexempel suttit i kö till SJ:s kundservice i tre dagar i rad nu och det har tagit så långtid alla gånger att jag lagt på och gett upp. Vem kommer ens på att pendlarbiljetten endast kan låstas upp från en enhet genom att RINGA kundservice?? På ett ställe blev jag runtkopplad till 4 (!) personer innan någon hjälpte till. Och på gymmet svarar de inte ens på mail och när jag pratar med dom två dagar senare säger de att "Ja men självklart! Det där fixade jag direkt". Svara. På. Mail. Tack. 2018 vill jag endast prata med trevliga kundservice personer!

☀️Hel eller delavstämningar när man scannar med Icakortet. Axel behöver aldrig men så fort vi drar mitt kort så får vi hel eller delavstämning. Det är alltså när en kontrollant måste stämma av delar heller hela påsen man handlat. Det räcker med det i 2018 nu tycker jag.Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229