Header

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min älskade storebrors födelsedag, HURRA, HURRA, HURRAAA!!

Hela 21 år fyller bästa Eric idag och redan nästa sommar är det min tur att komma upp till 20-årsåldern, tänk va tiden går fort! Erics flickvän kommer idag ta men honom på en hemlig födelsedagstrip, spännande!! Så vi i familjen kommer åka och fira honom imorgon istället.

Önskar framförallt min käre bror, men även er andra en riktigt fin dag! ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gårdagen spenderade jag ihop med min mamma på Ullared. Vi har inte varit där på flera år, så vi tänkte att vi kunde ta en sväng dit och se var de hade att erbjuda. Vi handlade inte speciellt mycket. För min del så köpte jag mest massa olika nötter och nyttiga bär som jag tänker ha till bakning och till snacks. Införskaffade mig även ett nytt beiget påslakanset i 100% linne som matchade färgmässigt perfekt till min säng och sänggavel. Annars överlag så var jag ganska besviken över utbudet i butiken. Tyckte inte de hade speciellt mycket saker i min smak, så för min del lär det dröja tills jag gör ett besök där igen.

Likes

Comments

Igår ägde nollfinalen på Chalmers rum. Jag har tidigare varit på Chalmersfester och tyckt att de har varit väldigt roliga, så på årets nollfinal så tog jag med mig min goda vän Emma som aldrig har besökt dessa fester förut. Vi hade en fantastisk rolig kväll fylld av massa skratt och dans, så idag är man ganska mör i både fötter och kropp, men det var det helt klart värt.

(Tog tyvärr inga bilder under kvällen, så visar istället en bild på Emma och mig från i somras.)

Likes

Comments

Subscribe