Har haft en rolig inspark där vi var uppdelade i mindre grupper och gjorde en massa aktivare under två veckor för att samla poäng och min grupp vann! Härlig känsla att börja studierna men en vinst.

80-tals tema

Sedan har vi haft vår första tenta!

Träningen har jag kommit igång med, även lite promenader

Fira att tentan är avklarad - tre veckor kvar tills vi får svar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Har bott i Umeå nu i lite mer än en månad och tänkte att det var dags att lägga upp lite bilder på min älskade lägenhet som jag trivs så bra i!

Tavlor är påväg upp på ovanför soffan, måste bara handla lite ramar och hitta någon händig som kan hjälpa mig att sätta upp dem. Får dra hit tjejerna som får hjälpa mig.

Puss på er!

Likes

Comments

Vardag

Hej fina!

Dags att börja uppdatera här om mitt student liv i Umeå. Har bott här 40dagar nu och trivs som fisken i vattnet! Finns så härliga personer här och min klass är så fin, finns alltid någon att prata med. Skönt att man även har hittat några tjejer som man kommit lite närmare, svårt att hinna prata med alla 100 personer i klassen.
Vet inte riktigt om vi är alla hundra i klassen längre men kanske 80 stycken? Väldigt många iallafall och det är svårt att hålla koll på namnen, glad att jag känner igen ansiktena och att Facebook finns om jag blir osäker.

Har blivit mycket aktiviteter under den här första månaden såklart, har haft så sjukt kul och ser fram emot alla kommande dagar! Börjar vänja mig vid kylan och alla olika dialekter, trivs i min fina lägenhet. Lägger upp bilder på den imorgon så att ni får se hur mysigt jag har det!
Så mycket jag skulle kunna skriva nu men jag tar det lite allt eftersom.

Ni ska få se en blandning bilder från min första tid här i min nya stad.

En massa mat:

Härliga klasskamrater och tjejgänget

Mer bilder kommer i ett annat inlägg på onsdag!

Puss på er!

Likes

Comments

Vardag

Detta var min fredagskväll, hade en tänkt att gå ut men när vi kom till klubben var det 10personer där så vi åkte hem istället. Haha mysigt med en filmkväll också!

Nästa vecka kommer det fler inlägg!
Ha en trevlig helg nu fina.

Likes

Comments

Vardag, Jag

Kartongerna är fullpackade och stapplade längs vägen i mitt lilla rum,
Ikea påsar, Hemtex påsar, cervera påsar och väskor står trycka mot kartongerna.

ALLT är nerpackat förutom kläderna jag ska ha på mig imorgon.
Det är så mycket saker som ska med men samtidigt så lite. Det är som mina tankar, väldigt mycket tankar och ena sekunden står det hel still. JAG flyttar IMORGON! Till min egna lilla etta som jag förhoppningsvis kommer att bo i de följande tre åren. 7 timmar bort från min familj, Umeå en stad som jag aldrig varit i och där jag känner en person.

Älskar stora förändringar då det får mig att bli mer positiv och motiverad för framtiden. Det får mig att tänka över vad jag vill vara för person, hur jag vill att andra ska uppfatta mig. En ny start att visa vem jag är och vem jag vill bli med personer som har samma mål som mig.

Nu kör vi!

Likes

Comments

​Så himla glad!!

Igår fick jag antagningsbeskedet från högskolorna jag sökt till då jag först stod på reservplats. Jag har nu kommit in på Umeå Universitet och ska börja där nästa år i januari!

Helst sjuk, jag ska flytta till Umeå om tre veckor! Är så himla taggad på att få lära mig nya saker och träffa nya människor. Nervositeten finns även i kroppen och stress då jag måste hitta boende och fixa en massa saker innan flytten. 

Puss & Kram

Likes

Comments

Vardag

God förmiddag!

Sitter på jobbet och tar det lugnt, inte så mycket att göra idag men det gör inte så mycket.
Körde ett ben och axel pass igår och känner träningsvärk i benen, älskar känslan!

Så skönt att jag har kommit in i bra rutiner, ska försöka få in resten av familjen i rutinerna också. Dags att komma i form nu!
Ska ha med mig mamma till gymmet ikväll och köra lite bröst eller rygg.. har inte bestämt mig än.

Puss

  • Vardag

Likes

Comments

Bilder


Bilder från dagens promenad i kylan. Så himla kallt är det men så mysigt!
Skönt att komma hemifrån, se lite annat än lilla Åkersberga plus att Norrköpings är så fint!

Likes

Comments

Bilder


Va i Gamla stan några helger sedan med Ingrid. Va så himla mysigt att gå runt i stan, titta på allt julpynt och känna lukten av brända mandlar blandat med glögg.

Här kommer lite bilder från den dagen!

Hoppas ni får en härlig fredag, jag ska jobba till 17 sedan hämtar Mamma upp min från jobbet och vi börjar köra ner mot Norrköping för att spendera en helg med farmor och Stefan! Mys helg!

  • Bilder

Likes

Comments

Är så himla stolt över mig själv att kämpat på en månad nu, jag är nöjd från gårdagens resultat.

Det var ingen större skillnad på min vikt då jag hade gått ner ett kilo men det var inte dessa siffror jag kollade på. Det som jag kunde se när jag jämförde mina två "kvitton" ett från fem veckor sedan och den andra från igår är fett % och fett massan och även hur mycket av min vikt som bestod av muskler, Fett % har minskat med 3%, Fett massan har minskat med 2kg och mina muskler är 1kg tyngre. Så jag är på väg åt rätt håll och jag är så himla motiverad till att köra hårdare.

Inga stora skillnader men jag är som sagt starkare och med uthållig i min träning nu. Är så glad över att jag tog beslutat att skaffa PT.

I Failed over and over
But giving up was never an option.


Jag ska ändra lite på min kost för att se om jag blir mindre svullen på kvällen och på morgonen när jag vaknar. Jag blir väldigt lätt svullen då min lilla mage har svårt att bryta ner vissa saker. Så jag ska prova att ta bort kolhydrater till middagen och se hur det känns, om jag blir jättehungrig av det så får jag öka protein intaget. men det ska nog inte vara något problem.

Träningen kommer att se likadan ut, köra hårt och tungt men jag ska däremot lägga till mer kondition, 3 gånger i veckan ska jag köra ett längre pass kondition och jag ska även försöka lägga in en halvtimmes kondition i slutet av ett styrkepass.

Sluta aldrig att kämpa!

Likes

Comments

Följ mig på Instagram:@beccaeklund

  • Blogkeen
  • Nouw