Godmorgon på er! Sitter i soffan och dricker kaffe för att vakna till liv. Ska till jobbet och jobba 12-20,30 så kom och shoppa på Gina tricot i MoS!

Haft en lugn helg, dock med lite fusk. Känner att jag kommit av banan lite. Jag är ju rätt van vid att "svälta" mig ner i vikt, så detta med att äta allt är väldigt ovanligt. Så har helt enkelt ätit för lite vissa dagar. Men från och med idag blir det till att äta all poäng!

Hoppas ni har en bra söndag, för det ska jag ha! Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Igår slutade vi ca 20,30 och jag var hemma strax efter 21. Det var en hektisk med rolig dag! Älskar mitt nya jobb, galet vad jag trivs med alla tjejer!

Har även kopplat på min fitbit flex igen så nu är jag igång med stegräknandet! Har satt som mål att jag ska ha minst 10000 steg varje dag.
Igår var första dagen och jag hamnade över 20000 steg på en vanlig jobbdag. Känns skönt att få in en rejäl vardagsmotion. Har minst sagt träningsvärk idag, haha!

Nu är jag snart på jobbet igen. Vi får nog 16 nya pall som skall packas upp idag. Så lär nog sluta något liknande som igår!
Ha en grym dag, för det ska jag ha!

Likes

Comments

Provade på att göra en hallon och banan smoothie idag till frukost.

1 dl hallon
2 lätt youghurt
1 banan

Mixas och hälls upp i ett glas!
3 pp

Likes

Comments

Alla vet ju att man skall dricka minst 2 liter vatten per dag, men jag tycker faktiskt att det är lite svårt att komma ihåg. Därför tipsar jag om mitt bästa tips; en fin vattenflaska!
Dessa tre är mina favoriter, och jag har själv köpt skönheten i mitten!
Alla finns på www.sportamore.se

Likes

Comments

Nu har jag tagit några före bilder på min kropp, dock i väldigt dålig kvalitet. Ska be någon fota lite bättre imorgon! Så här ser jag ut, inget jag gillar att se på!

Likes

Comments

Haft en väldigt bra dag och den har gått väldigt fort. Var på jobbet vid 12 och hämtade ut mina saker, letade upp vår butik och hälsade på alla. Träffade otroligt hos tjejer och vi började bygga i butiken. Kom hem strax efter 19 och lagade middag plus några matlådor. Det blev kycklingfilé med svamp och vitkålspasta. Det blev väldigt gott och innehöll endast 7 pp.

Likes

Comments

Idag är det dag 1 på mitt nya jobb och dag 1 på Viktväktarna. Började dagen med att väga in mig, vill inte riktigt avslöja den siffran än.. Sen drack jag lite kaffe och började laga lite mat till min matlådor. Det blev lax med broccoli och fetaosttäcke serverades med potatis. 10 pp per portion, super!

Ikväll ska jag knäppa före bilder och även mäta mig, blev nämligen för stressigt nu på morgonen då jag ska iväg och jobba.

Jag har fått den stora äran att börja jobba i Mos - Mall of Scandinavia. Det är en ny shopping galleria som kommer öppna den 12 november här i Stockholm, med hela 230 butiker (!)
Så idag är jag på väg till Gina tricot för att börja bygga butiken. Eftersom att gallerian inte riktigt är färdig än krävs en del säkerhet för oss anställda, så nu ska jag hämta ut passerkort, varselväst, säkerhetshjälm och skor. Spännande !

Likes

Comments

Jag har nu bestämt mig för att starta denna blogg igen. Men denna gång med ett nytt tema, mitt liv.  Det är dags att ta tag i min hälsa och min kropp. Har bestämt mig för att börja med Viktväktarna och gå ner ca 20 kg.
Jag kommer göra denna resa tillsammans med min mamma och vi börjar imorgon. Så imorgon kommer ni få se före bilder på min kropp!

Likes

Comments

Idag fick några utav oss åka ut på en Island tour med servicegänget. Det var liksom en utflykt som de senare skall guida. Det var mycket trevligt och fick se många fina platser av Kos. Dessa ska jag visa när nära och kära kommer ner och hälsar på!

Vi fick sluta rätt tidigt, vid 15,30, så då gick jag hem och sooov. Sååå skönt! Deckade 2 timmar, tog en dusch och nu sitter jag på en pub här i Marmari och väntar på Hannah. Blir lite Skype och kanske någon drink.

Imorgon kommer första lasset svenskar från Göteborg. Blir spännande då vi äntligen kanske får lite gäster till barnklubbarna. Hittills har det inte vart några alls, vi har dock bara tyska gäster just nu. Lite nervöst men väldigt spännande

Likes

Comments

Just nu är vi mitt uppe i all förberedelse inför kommande säsong! På lördag går vi live men får inga barn förens på söndag.

Idag är det en del klippa och klistra för att ha något att visa upp som förslag till barnen 😊

Snart har vi lunch här på hotellet och sen en timme rast och då blir det en stund på stranden!

Likes

Comments