Kände att det var dags för lite ändring, har ju inte bloggat på länge här nu så ska se om det blir lite mer på nya sidan!

här hittar nu mig nu

 

http://rebeccabruggemann.devote.se/ 

 

puss o hej

 

finns även på instagram

#rebeccabruggemann

'

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inte potatismos, potatisgratäng haha


Likes

Comments

Det måste varit flera månader sen senast jag uppdaterade något här?! Jaja, får väl ta tag i "livet" igen hehe. Hur som helst, idag är det den 10 dec. Känns som tiden har flygit iväg! Det var inte alls länge sen jag fick utbrott på min älskling som bokade en resa till thailand i en hel jävla månad, från och mer i morgon.,
Hur ska jag klara mig? Bara att sova ensam får mig att rysa om hela kroppen.. Får hoppas tiden går lite extra snabbt den här månaden. Ikväll blev det iaf en mysig middag med oxfilé och potatismos, sitter aldrig fel;) hade hoppts på att slippa all denna fotboll som går på tv men självklart var det fler på resturangen som var så kallade "fotbolls nördar".. Slutade med att jag var lite snäll som gick med på att åka hem till joakims kära vän hasse där matchen pågick flitigt med ett gäng grabbar! Snart blir det sängdags, tänker hålla den jäveln vaken hela natten! Hörs troligtvis mer imorgon, då blir det väll ett ex antal emo inlägg:)) ha det bra alla goingar. Puss puss
/B


Likes

Comments

 

       Kan bara säga att jag 

           förväntade mer av vissa..

 

Likes

Comments

Usch vad jag är dålig på det här. Mer än en månad sen nu jag gjorde ett inlägg.. Har haft all tid i världen men på något vis inte en minut över. Har inte ens lagt ut bilder från magaluf-resan??! ( som förövrigt va helt amazing). Nu får det fan bli ordning o reda på mig! Nu ska jag bli duktig flicka! Känns som jag har lite o ta igen.. Ska försöka lägga upp lite fler inlägg för min egen skull, tycker ju faktiskt det är riktigt skönt att få skriva av mig. Nästa vecka blir det nya vanor kan jag alltså helt enkelt säga!
Ha det gott, puss

 

Likes

Comments

Sager bara en sak, det ar helt galet har nere! alla ar sjukt snalla och glada! kan inte bli battre stamning! nu ska jag duscha och sen ska vi till Grabbarna Grus. garanterat basta stallet har nere! hinner inte skriva mer nu, men sager bara att ikvall ar det FEST!!

Likes

Comments
Likes

Comments
Likes

Comments

NU DRAR VI TILL FUCKING MAGALUUUUF!

Hare fett!


Likes

Comments

NU DRAR VI TILL FUCKING MAGALUUUUF!

Hare fett!


Likes

Comments