Hej alla fina!

Senaste dagarna har varit de bästa på länge. Bara umgåtts med folk jag tycker om. I lördags va jag på middag hemma hos min fina vän Emma som bjöd på hemlagad mat, som var super gott. Sedan var där musik vi dansade till och ett quiz som Emma själv gjort, hur mysigt?

I Söndags fick jag äntligen göra något jag saknat, att rida häst. Fick rida en super fin häst som var ganska ny i det stallet. Rider tyvärr inte längre regelbundet som jag tidigare gjort, men får ibland rida när andra inte kan.

Idag träffade jag mina saknade vänner, vi kollade film och åt massa gottis, och kollade på resor, då vi drömmer om en fin resa. Men det dröjer nog.

Hoppas ni har haft lika fina dagar som jag haft, ha ett skönt lov!


Visst är min vän Emma fin!

(De är hon ni ser på bilden)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni!

Dagen idag och dagen igår har varit helt underbar, min fina Emma fyllde år idag, min syster fyllde år igår, och vi åt sushi. Kan inte ha blivit bättre.

Mina planer inför helgen är inte mycket men imorgon sker något super kul! Emma, har bjudit mig och hennes andra nära kompisar till en middag. Ska bli hur mysigt som helst! Sen på söndagen ska jag mest slappna av, plugga lite spanska och lite matte., men ska försöka undvika att vara ute om vädret fortsätter vara så pass dåligt. Detta vädret påminner mig om hur sugen jag är på en solsemester, varmt, solande och plaskande i vatten. Hade ju varit hur mysigt om helst!

Hoppas dagen har varit underbar och att ni kommer ha en fantastisk helg!

Likes

Comments

Hej mina finaste! Förlåt för jag inte bloggat på ett tag! Idag har varit en mycket bra dag, varit i skolan och äntligen träffat mina fina vänner efter helgen.

Ni måste passa på att säga grattis till min fina vän Fanny som fyllde år i fredags och min fina vän Emma som fyller år nu på fredag!

Här kommer en liten mini Q&A.

Är du en morgon eller nattperson?

Jag skulle säga att jag är en nattperson då jag är piggare på natten, men när jag väl kommit upp ur sängen på morgonen är jag hyfsat pigg.

Har du några djur?

Jag har haft både hamster och marsvin men tyvärr inga djur idag.

Föredrar du Titanic eller The note book?

Svårt att säga då båda filmerna är en av mina favoriter men måste jag välja väljer jag nog Titanic.

Vilken typ av musik gillar du mest?

Jag gillar lugna låtar, helst om låten har ett djup eller mening, älskar att leva mig in i sången. Älskar också spanska låtar.

Vad brukar du göra när du är uttråkad?

Jag brukar kolla Youtube, umgås med familjen, prata med mina vänner osv.

Vilken är den senaste filmen du såg?

Den senaste filmen jag såg var en serie som heter "once upon a time".

Vad var den senaste saken du köpte?

Senaste saken jag köpte var en fit me concealer.

Vad var ditt drömyrke när du var liten?

När jag var liten ville jag alltid bli polis, eller veterinär, idag siktar det nog mer mot psykolog, eller någon person som kan hjälpa andra på något sätt.

Hoppas ni gillade denna lilla Q&A, ta hand om er!
Likes

Comments

Hej alla underbara! Hoppas ni fått en underbar dag, idag har jag varit i skolan och umgåtts med mina vänner. Berätta gärna om er dag!

Ett ämne som jag personligen tycker är väldigt viktigt i dagens samhälle är den ständiga kroppshetsen. Många unga eller vuxna vågar inte vara sig själva eller försöker sig på olika metoder för att gå ner i vikt eller för att gå upp i vikt.

Många lever i den ständiga kampen med kommentarer från andra "du är fet, du är så äcklig", eller "du är för smal". Min åsikt i detta är att låt personer vara, ni är så fruktansvärt fina som ni är. Att kommentera andras vikt eller utseende gör de oftast då dem är osäkra på sig själva. Ta inte åt er, er kropp är en del av er själva och låt er inte förstöra den på grund av andras åsikter.

Jag ser väldigt ofta folk bli nedtryckta av andra på grund av deras vikt, jag försöker alltid hjälpa och ingripa när situationen sker, då ingen ska bli utsatt för detta, eller få höra dessa kommentarer.

Jag trodde vi människor skulle hjälpa varandra, sköta om varandra och skapa ett samhälle där vi alla ska känna sig som en i mängden. Så länge du trivs i din kropp ska ingen säga det motsatta.

Jag tycker att ni alla är så underbart fina, och ta aldrig åt er av vad andra säger oavsett vad de handlar om. Negativa kommentarer kommer tyvärr uppkomma, men jag tycker vi tillsammans ska gå med huvudet högt och visa oss starka.

Alla förtjänar att bli lika behandlade!

Nu har jag en uppgift till er, om ni ser något som ni inte tycker är okej, våga gå fram och hjälpa, och om ni inte vågar, ta personen i hand efter händelsen och berätta att du finns där för personen, ord betyder mer än vad man tror!

Om ni har några frågor så finns jag på instagram direkt: Rebeccaabjorklund,

Ta väl hand om er!

Likes

Comments

Dagen idag var jätte bra! Vi var på släktkalas och senare på dagen var vi på en restaurang som heter Chop Chop. Det är en thai restaurang som jag starkt kan rekommendera.

Nu har jag en fråga till er, vad är ni intresserade av att läsa om, tips, min vardag, skoltips, hur jag redigerar mina bilder eller favorit produkter osv. Finns många olika kreativa idéer, det behöver inte vara något av det jag skrev.

Vad tycker ni?

Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Hoppas ni alla kommer ha en underbar Söndag! Idag ska jag göra många roliga saker, jag ska dels på släktkalas hos min kusin men jag ska dels göra lite mindre roliga saker men som måste göras, att plugga, har ett prov i historia inom snart.

Men vaknade med ett leende på läpparna och hoppas ni kommer tycka det ska bli kul att följa mig.

Bilderna här nedan är från igår. Dagen igår var helt underbar då jag äntligen fick träffa mina saknade tjejer.

Hoppas att ni får en bra dag!


Likes

Comments

Likes

Comments