Idag är en sån där äcklig dag jag bara vill lägga mig och gråta. Bara skrika och bara ha sönder allt i min närhet.
Jag hatar dom här dagarna och jag hatar att springa runt med gråten i halsen och att alltid passa mig för vilka situationer jag sätter mig i. Jag vill bara försvinna. lägga mig ner och bara inte vakna. Jag vet att det är en tillfällighet.Min älskade ängel.

Idag är en sån dag som jag saknar dig mer än jag klarar av.
Idag är en sån där dag jag bara vill ringa till dig och få höra din röst.
Idag är en sån där jobbig dag som jag minns att du inte längre finns hos mig..
Idag är en sån där dag jag bara vill vara liten och ihop krypen brevid dig i soffan igen.


Jag saknar dig. Jag har så mycket jag vill berätta för dig. Som jag vill dela med dig. Som jag bara måste veta vad du tycker om.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

och för att du lärde mig om livet.

Jag har alltid trott att det värsta redan hänt mig, att mina prövningar redan har varit nog.
Jag har alltid trott att du aldrig kommer att försvinna, att du alltid kommer att vara här bara ett samtal bort.
Jag har alltid trott att jag kommer att vara beredd när det är din tur att vandra vidare. Och jag har alltid trott att jag kommer få mer tid.

När jag satt där hos dig på sjukhuset och såg alla slangar och hörde alla pipande ljud så va det enda jag kunde tänka på va vem ska jag ringa på kvällarna nu?! Ändå viskade jag i ditt öra att det va okej att släppa taget. Att det va okej att ge upp, för där och då kände jag med dig. Jag kände mig så jävla hjälplös så liten. mina tankar tog mig tillbaka till när jag va liten. Varje gång du satt och la harpan för att jag inte kunde sova. Varje gång du lärde mig något nytt. Alla dom minnena ska jag bära med mig i livet. Och den dagen jag får egna barn ska jag berätta vilken underbar människa jag hade som min mormor. Du va och kommer föralltid att vara min livlina. Min kärlek för dig är gränslös, bara du kunde få mig lugn. bara du.

Så tack mormor för att du har lärt mig att vara stark och självständig, tack för att du lärt mig att åka skidor, för att du har lärt mig plantera i lannet, för att du lärde mig tycka om skog och natur, för att du aktiverade mig när jag hade för mycket energi och alla andra tyckte jag bara va jobbigt, och tack för att du tog hand om mig och robin, och tack för att jag fick bo hos er. och tack för att du gick upp halv 5 med mig för att jag skulle till skolan.. MEN framförallt Tack för att du såg mig som jag är. För att du såg min potential till vad jag kunde bli. Och Tack för att du aldrig tvivlade på mig. Du va mitt ankare till livet.
Tack mormor Tack så jävla mycket för att du alltid stått stark för mig, Tack för att du har varit både min mamma och pappa mormor och hela min värld, jag vet att det inte alltid va lätt och att du många gånger sa att du är gammal nu och orkar inte lika mycket så stod du alltid där med dörren öppen!
JAG SAKNAR DIG!
OCH JAG SKA KÄMPA FÖR DIG, LEVA FÖR DIG OCH ÄLSKA SOM BARA DU KUNDE!

mina vackra änglar ta hand om varandra i himlen, och spara en plats åt mig.

Likes

Comments

The sun has come.
The mist has gone.
We see in the distance…
our long way home.
I was always yours to have.
You were always mine.

We have loved each other in and out of time.

When the first stone looked up at the blazing sun
and the first tree struggled up from the forest floor
I had always loved you more.
You freed your braids…
gave your hair to the breeze.
It hummed like a hive of honey bees.
I reached in the mass for the sweet honey comb there….
Mmmm…God how I love your hair.

You saw me bludgeoned by circumstance.
Lost, injured, hurt by chance.
I screamed to the heavens….loudly screamed….
Trying to change our nightmares into dreams…

The sun has come.
The mist has gone.
We see in the distance our long way home.
I was always yours to have.
You were always mine.
We have loved each other in and out
in and out
in and out
of time.

Likes

Comments

'cause Cowgirls don't cry

Ride, baby, ride
Lessons in life are going to show you in time
Soon enough your gonna know why
It's gonna hurt every now and then
If you fall get back on again
Cowgirls don't cry

Det finns ingen förklaring ingen bruksanvisning ingen förvarning när allt kommer om kring. Men hur förklarar man för någon att man känner någonting man inte vet vad det är, hur förklarar man för någon som bara inte förstår fullt ut. Någon som aldrig känt dom känslorna jag känner någon som aldrig varit här.
När folk frågar hur det är så är det alltid lättare att säga att allt är bra istället för att försöka förklara saker som är bortom ens egen kontroll. Bortom ens egen kunskap, förstånd och som tär så fruktansvärt mycket på den.

Hur lever man upp till andras förväntningar när man känner att dom är större än mount everest.

idag har jag en någolunda bra dag. Men det som skrämmer mig mest är att jag inte känner någonting, inte ångest inte glädje ingenting jag känner mig tom. Och det är nästan värre än att känna mig ledsen. är hellre olycklig eller lycklig än förtvilans tom. Jag vet inte om det är för att jag känt så mycket på senaste tiden så jag är känslomässigt blockerad eller vad det är men det gör mig rädd.
Idag känner jag mig ändå påväg någonstans jag vill komma vidare i livet men det känns som att jag ständigt måste oroa mig för något.

MEN jag vet att en dag är jag mig själv och mår bra igen.

 en dag mår jag bra!

Likes

Comments

man kan alltid börja om på ett nytt kapitel.

Ibland undrar jag var jag är på väg någonstans och vad jag vill i mitt liv och än mer vilka jag vill ska följa min resa genom helvetet.

Vem är jag att ta ifrån dom jag älskar sitt liv för att lyssna på mitt elände, vem är jag att välja vem som ska stå vid min sida till slutet.

ibland undrar jag hur livet hade sett ut om jag tagit ställning tidigare?! inte kastat den där stenen som sårade någon, Om jag inte sagt dom där orden som fick någon att tvivla, om jag inte hade gjort dom där valen som gjorde så in i hälvete jävla ont.

är jag för svag för att kämpa eller finns det lite till att ta av ? är det här livet jag kommer att få leva, är det så här jag ska må rästen av mitt liv?

Vem är jag att sakna som valt bort så mycket, som har sårat på vägen, vem är jag att älska någon som inte tillhör mig? Vem är jag att känna mig olycklig när halva jävla jorden kämpar. men samtidigt vem är du att inte se mig som den jag är, vem är du att döma mig?


jag önskar att jag bara kunde blunda slippa vakna och se den här fula sanningen i vitögat! Jag vill också må bra le och vara fri. känna mig älskad, inte vara rädd för att alla ska lämna mig. Jag vill också, men kan inte. Jag orkar helt enkelt inte bara finnas i det här tomma skalet längre jag vill nå längre än så. jaag vill så mycket men orkar inte.Likes

Comments

Saker och ting blir aldrig lika bra som du föreställt dig, Jag är så trött, trött på att försöka leva upp till omöjliga förväntningar.
Jag vill sluta göra allt för alla andra och börja se mig själv igen. Jag vill känna mig bra som jag är, jag vill vara sprallig och glad för min egenskull.


& om ord bara för en gång skull kunde förklara hur ont i mitt hjärta jag egentligen har, om sorg bara var ett ord i ett kapitel. Om den där smärtan bara kunde sluta förfölja mig för en gångs skull, då kanske jag kunde vara jag och bara slappna av.

Jag saknar dig & vår familj.

Likes

Comments

och det är skönt att veta att vare sig jag gjort fel eller rätt så har jag gjort det på mitt eget sätt.


Skepp å hoj.

Nu äre dags igen. Tänkte iaf försöka blogga lite :)
Mycket har hänt sen jag bloggade sist mitt liv ser helt annorlunda ut nu än vad det gjorde sist jag bloggade.
Jag har lärt mig leva med mina ärr. Jag tränar dock inte som jag har sagt 0241+90 miljoner gånger att jag ska göra. Kom på att livet som tjock va roligt ändå, ska bli sumobrottare istället för det är inte lika jobbigt som att behöva ha självdiseplin och träna.
Jag har en fantastisk pojkvän som jag älskar gränslöst, hade glömt hur det kändes att känna sig behövd och älskad. Men nu minns jag igen.
Har en helt annan relation med min mamma än jag hade förr. Bor nu mera på heltid i surahammar med min pojkvän. Trivs hyfsat iaf fortfarande bara ett ställe jag bor på. Har svårt att se det som ett hem men gör det bästa av situvationen.
den 16 mars börjar jag plugga upp mina betyg för att senare kunna plugga vidare.
Jaha men vad hände med lastbilarna tänker ni nu, jo jag har kommit på att det är mer en hobby än ett jobb för mig. så nu ska jag göra det jag tror passar mig bättre bli sjuksköterska! mitt mål är att jobba nära människor hällst med barn.

pussss

Likes

Comments... är inte desamma som att må bra.

Idag kan ha varit den jobbigaste dagen på länge. Mycket tankar och funderingar som vandrar runt i mitt huvud just nu. 
Även om jag inte vill erkänna det så är jag så in i helvete jävla rädd, rädd att finna samma öde som du. Att jag ska behöva  utsätta människor som bryr sig om mig för samma resa som vi gjort. 
Jag saknar dig. 

Det känns som att jag inte vet vart jag är påväg längre, som om jag inte har en plan inga drömmar ingenting. Jag lever varje dag som om det vore min sista. Är inte rädd om mig själv och bryr mig inte tillräckligt mycket för att ta hand om mig själv heller.. Jag vill förändra mitt liv och få en plattform att stå på. Men varje gång jag är på väg åt rätt håll så händer alltid en motgång, och en olycka kommer sällan ensam..

dags att tänka om..
Gör om gör rätt.Likes

Comments

Vad är det för fel på mig.

Jag vet inte vad jag ska säga längre, änn mindre vad jag ska göra.. 
Känns som någonting fattas, det känns som att jag är helt ensam även om jag har miljoner människor omkring mig. ångesten bara kryper sig på mig och mitt hjärta bara brister mer och mer, Jag saknar att ha någon att göra saker för, jag saknar att ha någon att vara för. någon att bara kunna krypa ner till. Det kvittar hur jag bär mig åt så kan jag inte, jag kan tycka om men inte mer än så det är lixom stopp där. 

Det känns som att du fortfarande har ett järngrepp runt mitt hjärta. Jag vill bara bryta mig loss och gå vidare.
Jag har en tanke på att man måste nog må riktigt dåligt för att öppna sig ordentligt. men så fort någon kommer för nära mig så drar jag som en avlöning i full kareta. 
Jag är så jävla rädd att bli sårbar igen, att någon ska få ta den lilla biten som är kvar av mig. Jag dränker mina sorger i en grogg och inbillar mig själv att jag är oövervinnlig. 


Sen kan alla jävla hjärndöa människor i sura sluta snacka massa skit om att jag är kär i den och den håller på med han och han, för inget av allt dä där är sant jag är inte kär i någon..sluta dra era egna jävla slutsatser om allt. och sluta döm folk ni inte känner...

För mig är du ett avslutat kapitell som jag ska lära av.

Likes

Comments

vad sysslar jag med. insåg precis att jag är så jävla slut som person. du gör mig så jävla arg, besviken och inte minst sagt jävligt ledsen. jag kan inte släppa dig. hur jag än försöker ju bara är du kvar i mitt förbannade huvud. du skrämmer mig. jag vill varken se eller höra dig. men hur jag än vrider å vänder på allt så inser jag bara mer å mer att jag älskar dig precis lika mycket som för 4 år sen. thats pisses my off.

jag måste lära mig å bete...
  • 517 Readers

Likes

Comments