Hej du fina som läser det här inlägget. Jag hoppas du har haft en bra dag och att du börjar göra dig redo för att sova (om du har en sån dygnsrytm, har du inte det så hoppas jag att du ligger i den fasen du behöver ligga i). 

Jag sitter just nu med en hemtenta, och nej, inte den riktiga super-duper-hemtentan-som-avgör-villket-betyg-jag-får, det är en för-för-version av tentan. En in-textversion som inte ens ska rättas. Vi har delat upp oss i grupper om fyra personer, och det är tjejerna i min fyragrupp som ska titta på texten och komma med feedback. Jag måste erkänna att på grund av de olika faktorerna jag just förklarat för er, så har jag dragit ut på den här texten lite väl länge. Jag känner att den inte har varit tillräckligt seriös för att verkligen gå all-in och anamma frågorna på den. Jag upplever att de fyra frågorna som hemtentan består av är svåra att svara på i dagsläget när vi inte har fått all information vi behöver, det är flera föreläsningar kvar och vi har inte plöjt igenom all kurslitteratur ännu. Så ah, nej, jag kämpar faktiskt med att komma igång med den här uppgiften. Sitter med den nu och blir inspirerad i skov. Just nu, tappade jag fokus och tänkte att jag kan passa på att blogga lite. ​En tjej i min PPU-grupp frågade hur vi andra hade skrivit våra texter varpå jag svarade "lika illa som en inköpslista med noteringar om idéer jag inte vill glömma när jag handlat färdigt, typ". Haha.

En uppdatering om min förkylning; jag tänkte att jag skulle kliva in i duschen tidigare idag och kliva ur den som en icke-förkyld människa. Det funkade ett tag men tillslut kunde jag inte hålla in hostan. MEN jag känner mig faktiskt piggare, och mer pepp på framtiden haha. Jag ser liksom ljuset i tunneln.

Apropå framtiden; jag är SÅ PEPP på att komma igång med träningen nu när jag börjar bli frisk. Som ni vet är det ju ett bröllop på G och jag vill se ut som mitt vackraste och starkaste jag och jag tänker börja min resa nu på måndag. Och verkligen gå all in. Det må vara många, många, många veckor kvar tills bröllopet, men att forma kroppen tar tid. Jag har skrivit in grupppass i min kalender jag ska gå på, jag har bestämt att jag ska gå min mil men att jag ska göra den på morgonen så jag har den gjord och inte behöver panikgå vid 23 och jag tänker sluta "unna mig" godsaker som jag egentligen inte är sugen på. Heja mig!


Gillar

Kommentarer

aworkinprogress
aworkinprogress,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229