Ändrade planer

Ser jag brun ut? Visst gör jag det? Måste vara filtret!
Mina tatueringar; en blomkonstellation på vänster höft, expecto patronum på höger lår, tidsoptimist på insida vad och förhoppningar + regnbågar fram på vadera smalben.

Hej igen. Ändrade planer.
Jag tänkte förut när jag skrev att jag hade större marginal men så var inte fallet; och för att slippa påfresta hjärta och hjärna med eventuell konstant stress mellan att börja fixa mig-till att köra bil en timme-till att skynda mig till föreläsningen så valde jag helt enkelt att inte åka.
Jag satte mig i badkaret istället, i lugn och ro och tänker raka benen, ha lite hårmask och bara andas.

Istället för att närvara på dagen föreläsning så tänker jag noggrant gå igenom föreläsningens PowerPoint, som jag faktiskt redan har skrivit in i mina föreläsningsanteckningar. Dessutom håller jag på att läsa boken som föreläsningen i princip grundar sig på, så det är nooo worries. Jag tänker sitta motsvarande timmar med detta, för jag har sagt och bestämt mig för att prioritera skolan, att göra mitt bästa och att verkligen lägga den tid som behövs.

Nu när jag inte längre jobbar samtidigt som jag pluggar så kommer jag endast titulera mig som studerande och med den titeln följer en inkomst baserad helt på CSN = inte jättemycket pengar i potten från och med nu. Så jag kommer få sålla ut vilka föreläsningar det är värt att gå på för att åka fram och tillbaka till Kalmar (2 timmar sammanlagt). Och egentligen, så var kanske dagens föreläsning just en sån som jag hade sållat bort.

Så; nya planer.
Duscha färdigt och lämna badrummet som en nyrakad, fräsch och lugn person. Entra sängen och fortsätta summera makt-boken med lite musik som förgyller tillvaron. Efter det tänker jag att jag tar en promenad till Coop i stan då paketet med svärmors present ligger där och väntar på att bli hämtat. Dessutom tänker jag kanske köpa något fint kort och en blomma.
Efter det, om jag känner att tid finns, så tänker jag handla lite mat inför veckan.
Vid 18:30ish så kommer jag och svärsyster fira svärmor i atmosfären av espresso house. Efter det tar jag nog en promenad, kanske går till solariummet och solar lite (vill vara gyllene inför London-resan) och tillslut bädda ner mig med antingen kurslitteratur i handen eller Stephen Fry i öronen.

Jag tänker lägga prio på;
Att göra det jag ska pluggmässigt.
Att andas.
Att hämta paketet; så jag har något att ge.
Att närvara vid espresso house vid utsatt tid.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229